Открийте абонамента Genius от eMAG: Безплатна доставка, ексклузивни оферти и предимства за смарт пазаруване! - Съвети - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Открийте абонамента Genius от eMAG: Безплатна доставка, ексклузивни оферти и предимства за смарт пазаруване!
Автор: Peika.bg
Открийте абонамента Genius от eMAG: Безплатна доставка, ексклузивни оферти и предимства за смарт пазаруване!

eMAG представя своята нова абонаментна услуга Genius, специално проектирана за интелигентно и удобно пазаруване. С Genius клиентите могат да правят неограничени покупки с безплатна доставка и да се възползват от редица предимства и ексклузивни оферти.

Услугата стартира на национално ниво, което позволява на потребителите от цяла България да се насладят на над 3 милиона продукта с безплатна доставка.

Какво включва Genius?

  1. Безплатна доставка: Без значение колко артикула поръчвате, можете да ги получите безплатно с Genius абонамента. Възползвайте се от тази оферта за над 3 милиона продукта в различни категории, включително стоки за дома, красота, дрехи, играчки, електроника, уреди и ИТ.
  2. Приоритетна доставка: В рамките на София доставката ще бъде приоритетна - всяка поръчка, направена от понеделник до петък до късно вечерта, е планирана да бъде доставена на следващия ден.
  3. Безплатен пробен период: Изпитайте Genius безплатно за период до 6 месеца или общо до 10 поръчки в платформите eMAG и Fashion Days.
  4. Ексклузивни оферти: Като член на Genius, имате достъп до ексклузивни седмични предложения в на eMAG и Fashion Days. През първата седмица от старта на услугата има почти 60 000 оферти на разположение.
  5. Споделяне с приятели: Всеки платен абонат може да добави безплатно член на семейството или приятел с опцията Genius Family, увеличавайки максимално ползите си от услугата.

Как да се регистрирате за Genius? 

Регистрирайте се за Genius бързо и лесно, без да въвеждате или запазвате банкова информация. Просто посетете секцията Genius на приложението eMAG или emag.bg/genius и щракнете върху бутона за абониране.

Защо да изберете Genius?

С Genius вие не само спестявате от разходи за доставка, но също така се възползвате и от хиляди ексклузивни оферти в Genius Deals всяка седмица. С безплатна доставка за поръчки над 39,99 лв. на ниво търговец за доставка с куриер и над 19,99 лв. на ниво търговец за над 500 easybox шкафчета в цялата страна, Genius ви дава спокойствието да пазарувате, без да се тревожите за цените.

Не пропускайте възможността да опитате Genius безплатно за период до 6 месеца или общо до 10 поръчки в платформите eMAG и Fashion Days. Отключете света на интелигентното пазаруване днес и се насладете на удобството и спестяванията, които идват с него!

Вижте пълните условия на програмата тук emag.bg/genius

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Съвети
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин