A Tribute to ADELE - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Юни
02
A Tribute to ADELE
ДАТА: 02 Юни 2018 МЯСТО:
Добави в календара
A Tribute to ADELE

Единственият по рода си български „A Tribute to ADELE“ ще зарадва многобройните фенове на британската звезда у нас - на 2 юни в столичния Sofia Live Club oт 22.00 ч.


Шоуто е на път да се превърне в традиция, след огромния интерес, който предизвикаха предишните му две издания (през пролетта и есента на 2017 г.). В главната роля на сцената ще видим и чуем прекрасната Александра Александрова, а нейна опора ще са: Алекс Нушев - бас, виртуозният китарист Боян Бояджиев, рок барабанистът Асен Милушев, на рояла ще седне 19-годишната Михаела Колева, на синтезатор е Васил Гешев. Ютюб сензацията Джеси Киневирска - Jessiah (виола и беквокали) е новият член на бенда. Шоуто ще бъде подкрепено и от стилна мултимедиа.


 „Ако очаквате да видите поредната имитаторска трибют банда ще ви разочароваме - или по-скоро ще ви зарадваме, защото пресъздаваме музиката на Адел със свой почерк, с огромно уважение към стила ѝ, много искрено и от сърце”, споделя певицата Алекс. “Интерпретациите ни не са чисто подражание и вярваме, че ще се влюбите в рок звученето на някои от парчетата", добавя още тя.


56405


Феновете на Адел ще могат да се насладят на някои от най-големите ѝ хитове на живо - "Hello", "Send my love", "Rolling in the deep", "Skyfall" и много други любими парчета. Идеята да зарадва родната публика с жива музика на носителката на "Грами" - Адел е на самата Александра Александрова. Тя пее от дете и в биографията си е натрупала редица награди Гранд При, а през 2010 г. е полуфиналист във формата „България търси талант“. В момента е докторант по чешка литература.   


Билети за “A Tribute to ADELE” на 2 юни в Sofia Live Club се продават в мрежата на eventim.bg, в книжарници Orange, бензиностанции ОМВ и билетен център в НДК. Цената им е 10 лв, а в деня на събитието на вход ще са по 15 лв.


56403


Купете билети от ТУК.
Присъединете се към събитието във FB - ТУК.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин