Академия за пътешественици – Истории за помощта от непознати - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Фев
19
Академия за пътешественици – Истории за помощта от непознати
ДАТА: 19 Февруари 2018 ЧАС: 19:00 МЯСТО:
Добави в календара
Академия за пътешественици – Истории за помощта от непознати

“Истории за помощта от непознати”, събирани из различни краища на светa и
разказани сред уюта на зелената къща


Вечерта на 19- и февруари SOHO и Банско Филм Фест за пети път представят “Академия за пътешественици” - цикъл от презентации, лекции и медицински семинари, свързани с пътешествията и постиженията на българи по света.


Докато пътуваме, случайността ни среща с най-различни хора, някои от които ни помагат - съзнателно или не (за нас и/или тях), но при всички положения влияят на преживяването ни. На тази академия за пътешественици ще си говорим именно за съдействието от напълно непознати по приключенските пътеки.


Гост на петотo издание в зелената къща ще бъде Милена Вукова - по образование педагог и рекламист, а по душа заклет пътешественик. Обожава екстремните и спонтанни неща, танците, книгите, изкуството. Тя щe ни сподели докосващи истории за помощта, която е срещнала навсякъде из чудните дебри на Виетнам, Тайланд, Африка (Зимбабве) и Норвегия. Защото тази човечност обогатява не само пътя ни из планини, морета и дъбрави, но и този в нас самите.


54161


54163


54162


54165


ОРГАНИЗАТОРИ:
SOHO: Арт коуъркинг пространство с уютна атмосфера, богата програма от събития и общност от сходно мислещи професионалисти от креативния сектор. Разположено в триетажна зелена къща с градина в иделния център на София, главната му мисия е да насърчава творчеството и обмена между обитателите си. Сред работните места и зали за събития са вплетени художествена галерия, школа за балет и йога, появяват се тематични базари, поставят се театрални постановки, изпълняват се майсторски добри концерти или се подпомагат социално значими каузи.


Банско Филм Фест: Международен фестивал за екстремно и планинарско кино в Банско и единствен в този формат за България и Балканите. Предлагат най-доброто от световното кино на тази тематика и канят актуални световни имена в екстремните спортове и приключения. Екипът на фестивала организира и поредицата от събития, едно от които - "Академия за пътешественици", е с почти 20-годишна история.


Следете събитието във фейсбук

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин