Architect Live in Sofia - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Мар
24
Architect Live in Sofia
ДАТА: 24 Март 2018 МЯСТО:
Добави в календара
Architect Live in Sofia

По специална покана на Студио А за първи път в България ще гостува Daniel Myer, електронен музикант и продуцент, познат като дългогодишен двигател зад бандата Haujobb и разнообразните проекти Aktivist, DSTR, Hexer, Liebknecht, Architect и др.


На 24 март в клуб "Mixtape 5" B-Side ще видим премиера за българската публика на лайв шоуто на Daniel Myer в неговото Architect превъплъщение. Съпорт на живо ще представи Ангел Симитчиев с музикалното си алтерего Mytrip, с което изпраща слушателите на агресивно звуково преживяване и сурово пътуване в света на жанрове като ambient и drone.


Резидентите на Студио А Strange Affection и The Him ще пускат музика преди и след концерта, дооформяйки музикалната мозайка на предстоящето събитие.


Билетите за събитието са на цена от 12 лв. и са в предварителна продажба в системата за разпространение на Bilet.bg.


54686


Architect е уникален музикален хибрид от idm, електроника и плавни ембиънт звукови картини, неуморимо изграждани от немския музикант Daniel Myer. Неговият соло проект е създаден през 1998 г. и от тогава доказва качествата си с разнообразна студийна и концертна дейност, привлякла фенове от всички точки на света.


Музиката на Architect пресъздава ексклузивна бленда от атмосферичен idm, кинематографични семпли, деформирани секвенции, трамбоващ електро груув, остри брейкбийтове и натрапчива мелодия. Безкомпромисна и пълна с енергия, музиката на Mine (последният студиен албум на Architect) е пълна с изкусни моменти и апетитен ритъм. Architect преследва своя уникален бийт, изследвайки новаторска електроника с детайлна down-tempo структура.


Architect набра популярност след съвместна концертна дейност с проекта на Алан Уайлдър (екс-Depeche Mode) - Recoil, както и с Front Line Assembly, Gary Numan, Delerium и SONOIO на Алесандро Кортини (от Nine Inch Nails). Звученето на Architect се доближава до това на Moderat, а последните албуми предлагат приятен преход през IDM и D'n'B към Downtempo.


54685


Mytrip е соло проект със суровo ambient и drone звучене, ръководен от Ангел Симитчиев, музикант и лектор по звуково изкуство. С опит в хардкорната пънк сцена, Ангел превръща Mytrip в агресивно преживяване на живо, стъпило здраво върху ambient и drone основа.


Mytrip завърши 2017 г. с двойното лентово EP Circle of Loss. Изданието позиционира проекта там, където се намираше преди актуалния му албум Filament, определян като пълен със сложни звукови пейзажи, напрегнати мелодии и замъглени ритмични модели. Шоуто на Mytrip през март 2018 г. ще посочи накъде е отправен проектът към момента.


54684


Билети в системата за разпространение на Bilet.bg на цена от 12 лв.


Architect Live in Sofia ► + Mytrip
Architect - 
Official site+ Facebook
Mytrip - Facebook
Студио А - Official site+ Facebook

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин