Арена на красотата - национално изложение 2014 - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Окт
17
Арена на красотата - национално изложение
ДАТА: Oт 17 Октомври 2014 до 19 Октомври 2014 ЧАС: 10:00 МЯСТО:
Добави в календара
Арена на красотата - национално изложение
Източник: Arena Professional

Над 200 водещи козметични марки в 35-то издание на форум „Арена на красотата“. В рамките на изложението Arena Professional 2014 ще се проведат три национални и един международен конкурсa, семинари, демонстрации и бизнес срещи.

Над 200 водещи марки българска и световна козметика, апаратура и иновативни продукти ще бъдат представени от 17 до 19 октомври 2014 г. в Интер Експо Център, София в рамките на 35-то издание на традиционния професионален форум за красота и здраве – „Арена на красотата“. В събитието ще се включат лектори и преподаватели от България, Франция, Русия, Израел, Гърция и Македония и ще бъдат представени над 100 нови продуктови линии, услуги и апаратура. Специалистите ще могат да присъстват на десетки демонстрации на последните модни тенденции в грижата за нокти, коса, лице и тяло, а всички посетители на Arena Professional 2014 ще могат да се възползват както от безплатни консултации, така и да закупят продукти с до 30 % намаление.

За първи път у нас ще гостуват експертите от Beautystreams - водещият моден източник за козметичната и дизайнерската индустрия и единствената компания, която предлага онлайн услуга за прогнозиране на тенденциите в тази сфера. Събитието е предназначено за производители на козметика и опаковки.

За втора поредна година ще се проведе и шампионатът по дизайн и изграждане на нокти - „GOLDFINGERS NAIL ARENA PROFESSIONAL BALKAN“. Той стартира през 2013 г. с 28 участници - български и чуждестранни нейл дизайнери, а тазгодишното издание отправя предизвикателство към състезателите в нови 6 категории: френски маникюр с акрил, френски маникюр с гел, креативен френски маникюр, пълна визия, миск медиа и отборно състезание. Във второто издание на Make-Up Competition Arena of Beauty темата е „Стихии“, а мотото „Да взривим нещо!“ цели да предизвика гримьорите да развихрят своето въображение и креативност и да покажат най-смелите си идеи за перфектна визия. През 2014 г. националният конкурс по SPA масаж, единствен по рода си в България, ще се радва на международно участие в лицето на председателя на журито Андрей Сърченко, ръководител на „Международна школа SPA“ и член на съвета на „Националната федерация на масажистите“ в Русия. Наградата за победителя е 1000 лева.

Специално внимание е отделено и на динамичното развите на сектора у нас, като подробности за възможностите за развитие, конкурентноспособност, професионална квалификация и други важни теми, касаещи бранша ще бъдат засегнати в рамките на дискусионен форум, организиран от НАПОО (Национална агенция за професионално образование и обучение) и АМСПИКЗ (Асоциация на малките и средните предприятия от индустрията за красота и здраве). Презентацията на НАПОО има за цел да запознае специалистите с предимствата на III-та квалификационна степен, както и с новата IV-та степен, която дава право на преподавателска дейност и за която в момента се изработват държавни образователни изисквания.

„Арена на красотата“ е единственото специализирано събитие, което събира под един покрив професионалисти от бранша, обучители, производители, вносители и дистрибутори на професионална козметика, оборудване и апаратура за салони и SPA центрове. Изложението има за цел да подпомага български и чуждестранни производители и вносители за увеличаване обхвата на техния бизнес и намиране на нови дистрибутори и клиенти в лицето на салоните за красота и SPA центровете.

Входът за посетители е с цена 5 лв.


Повече информация за събитието ще откриете тук.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин