Атанас Скатов и Безграничните човешки възможности - културен център ВН - Русе, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Дек
03
Атанас Скатов и Безграничните човешки възможности - културен център ВН
ДАТА: 03 Декември 2015 ЧАС: 18:00 МЯСТО:
Добави в календара
Атанас Скатов и Безграничните човешки възможности - културен център ВН

На 03 декември от 18 ч. в културен център BH гост ще бъде Атанас Скатов, който ще ни представи не само себе си, но и своята книга „Богинята Майка на Вселената“, както и филма „Експериментът Скатов“.


Програмата ще завърши с презентация „Душата на планината - Манаслу“.

Заповядайте в културен център BH, за да чуете вдъхновяващата история на Атанас Скатов, показваща ни, че силата на човешкият дух е заразителна. И че стига да поискаш, можеш да изкачиш и най-високия връх, независимо дали той се намира на някой от земните континенти или се намира някъде вътре в теб.

„Богинята Майка на Вселената" разказва за подготовката и осъществяването на изкачването на връх Еверест от д-р Атанас Скатов. Книгата разказва и за събирането на финансови средства за експедицията, перипетиите на пътуването от Истанбул до Китай и Непал, аклиматизацията в планината, интересните контакти с местните жители и останалите членове на експедицията.

Документалният филм „Експериментът Скатов“ разказва за експедициите на Скатов до връх Еверест и континенталните първенци по света. В него той застъпва и собствената си теория на хранене, която има отношение за развитието на света.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин