Автомобилно изложение в Женева - Женева, Швейцария - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Мар
05
Автомобилно изложение в Женева
ДАТА: Oт 05 Март 2015 до 15 Март 2015 МЯСТО:
Добави в календара
Автомобилно изложение в Женева
Източник: salon-auto.ch

Представете си под един покрив, на площ от 100 000 кв.м събрани най-новите, най-скъпите и най-одумваните модели на големите марки.


Представете си красиви млади момичета навсякъде. Една от тях отваря вратата на последния супер-автомобил от корицата на Top Gear, усмихва се и ви приканва да седнете вътре и изпитате удоволствието от нещо, създадено само с една-единствена цел – да ви накара да се хилите идиотски, а сърцето ви да бие до пръсване.


Това е само едно от нещата, които сигурно ще преживеете на автосалона в Женева. Там е игралното поле, на което всяка година топ производители от целия свят пращат своите топ служители за да представят последните модели и покажат на останалите, че именно те са най-добрите.


От създаването си през 1905 г. насам салонът е бил домакин на почти всеки произведен някога автомобил и всяка технология, свързана с него. В салона ще намерите компании за тунинг, джанти, озвучаване, ауспуси, симулатори и разбира се - много изненади и премиери на нови модели. Допълнителна информация тук.


Вижте и най-добрите оферти за пътуване до Женева!

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин