Black sea open jet ski tour - състезания с джетове - Балчик, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Сеп
07
Black sea open jet ski tour - състезания с джетове
ДАТА: 07 Септември 2014 ЧАС: 10:00 МЯСТО:
Добави в календара
Black sea open jet ski tour - състезания с джетове
Източник: Социална мрежа

Участниците в първото състезание от Black Sea Open Jet Ski Tour 2014 ще имат възможност да премерят сили в категориите: прав джет или известена още като jet ski, седнал джет или runabout, съответно до 200 конски сили и над 200 конски сили, деца и една от най-атрактивните категории за зрителите фристайл. В последната всички присъстващи ще могат сами да изберат най-атрактивните състезатели и техните умения с водните машини.

Състезанията ще се състоят в Бургас (19 юли 2014 г. - Централен плаж), Балчик (16 август 2014 г. - Централен плаж) и Приморско (23 август 2014 г. - Плаж Перла).

Водещ на всички събития ще бъде Атанас Михайлов, известен като най-екстремният български водещ и актьор, познат у нас още от редица телевизионни и филмови формати. Той със сигурност ще изненада всички присъстващи, а как точно ще се уверите сами.

Радост по плажа за участниците и зрителите ще донесат красивите момичета от Free Dance Agency. Те, както винаги, ще заложат на ефектни костюми и смела хореография. Момичетата са наложили се професионалисти в своята област, а тяхната основателка Мира Драганова също ще бъде част от балета.


Какви изненади още са подготвили организатори ще можете да разберете като дойдете лично в съботния ден. Всички желаещи да се включват в състезанието в Бургас могат да се запишат на телефон 0887 722 633 - Тодор Костов или на място в деня на събитието.


Повече информация ще намерите тук.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин