Балкански ритми Девин - един невероятен автентичен празник - Девин, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Сеп
19
Балкански ритми Девин - един невероятен автентичен празник
ДАТА: Oт 19 Септември 2014 до 21 Септември 2014 ЧАС: 18:00 МЯСТО:
Добави в календара
Балкански ритми Девин - един невероятен автентичен празник
Източник: devin

От 19 до 21 септември Девин ще се изпълни с фолклорни танци и музика! Фестивал "Балкански ритми" Девин - един невероятен автентичен празник!


Откриваме на 19 септември с парад и програма на участниците, на 20-ти ще ни омагьосат специалните гости от близките балкански страни. Ще завършим на 21 септември с невероятен спектакъл на Национален държавен ансамбъл Филип Кутев.


Община Девин кани всички фолклорни танцови състави и клубове от страната да се включат в програмата. Тя ще включва разнообразни, артистични изпълнения, събрани в пъстра китка от всички фолклорни области на България и чужбина, изъплнени с много настроение.


Фестивалната програма е без конкурсен характер! Право на участие имат всички танцови групи, любителски ансамбли, състави и клубове без ограничение във възрастта. В програмата групите участват със своите изпълнения - 2,3 на брой, като продължителността на всяк от тях може да бъде от 3 до 6 мин.


Oрганизаторите от Община Девин могат да ви осигурят нощувка+закуска+вечеря, срещу допълнително заплащане в избран от вас хотел!

Повече информация тук.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин