Балканско Гуча "Баба Марта" Парти - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Мар
02
Балканско Гуча "Баба Марта" Парти
ДАТА: 02 Март 2018 ЧАС: 21:00 МЯСТО:
Добави в календара
Балканско Гуча "Баба Марта" Парти

Заповядайте на 17-то издание, на най-големия карнавал на балканската лудост и радост: ,,Балканско Гуча Парти’’.


Както вече се досещате, с това издание ще бъде отдадена любовта и признателността към двата най-български и най-светли празници, а именно ,,Баба Марта'' и 3-ти Март. 

По деликатесна балканска рецепта се гответе за следния сценарий:
- масово връзване на мартеници
- Няколко луди ди-джеи ще ни скъсат дискотечните пантофки от танци с най-доброто от света на балканската духова и пънк-рок-ска музика. Очаквайте най-горещи включвания из музикалните дебри на България, СърбияРумъния, Гърция, Македония, Черна Гора, Босня и Херцеговина, съзвездията ,,Орион'', и ,,Голямата мечка'' , както и ,,Мелмак'' !
- Ще имате възможността да се насладите на зашеметяваща симбиоза между най-веселите традиционни и съвременни балкански ритми, която ще си тананикате и подсвирквате с месеци!
- Балкански духов оркестър, съставен от виртуози на музикалния инструмент, ще свири от сърце и душа за веселата публика, помагайки ни да се отдадем напълно на чистата и неподправена емоция на балканската радост.
- Български народен танцов ансамбъл ще ни хване за ръка и ще ни поведе на голямо хорце, като така ще отдадем нужната любов и уважение към и хиледолетните български традици и настоящите празници. Българското трябва да се помни и да не се забравя! 
- Ще посрещнем всички гости с ракийка и мезенце и ще разиграем весели игри със щедри награди от нашите любезни партньори - ,,ОЛИНЕЗА'' и ,,RAKIASHOP.EU''

Очакваме балканската лудост да се разгърне в пълен блясък, така че събота я пишем дъждовна!

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин