Балони в Разлог - Международна балон фиеста Римска баня 2015 - Разлог, България - Peika.bg

Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Яну
16
Балони в Разлог - Международна балон фиеста Римска баня
ДАТА: Oт 16 Януари 2015 до 23 Януари 2015 МЯСТО:
датата все още не е потвърдена
Добави в календара
Балони в Разлог - Международна балон фиеста Римска баня
Източник: Община Разлог

За трета година, през януари 2014 година Разлог ще бъде домакин на шоу с балони с горещ въздух. 


От 16 до 23 януари 2014 г. община Разлог посреща Международна балон фиеста „Римска баня 2014”. Във фестивала на топловъздушните балони и мотопарапланери ще се включат 19 екипажа от България, Украйна, Русия, Молдова, Латвия, Полша и Румъния. Те ще извършат демонстрационни полети и привързани издигания над Разложката котловина.


В първия ден на балон фиестата е предвидено привързано издигане на 30 метра височина. Брифинг в 8:00 часа на 17-ти януари ще даде старт на полетите за всички участници в балон фиестата. Двама метеоофицери на събитието ще информират екипажите всяка сутрин дали времето е подходящо за летене и кое е препоръчителното място за излитане. Те ще дават информация и указания и за възможностите за летене.


В програмата на фиестата са предвидени свободни полети на топловъздушни балони, демонстрационни полети с различни летателни средства от леката авиация, привързани издигания на балони, огнено шоу (парад на горелките), семинари по въпросите на любителската авиация.


 


Във всеки от дните на фестивала от 17 до 23 януари сутрин ще има брифинг, последван от полети в зависимост от метеорологичните условия.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин