Bedouin Forest Carnival - Севлиево, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Юли
08
Bedouin Forest Carnival
ДАТА: Oт 08 Юли 2016 до 11 Юли 2016 ЧАС: 12:00 МЯСТО:
Добави в календара
Bedouin Forest Carnival

На 8, 9 и 10 юли ще се проведе първото издание на „Bedouin Forest Carnival“ - една нова инициатива, която ще внесе глътка свеж въздух на българската фестивална сцена!


Проектът е поет от амстердамските организации Excess - The Movement и Conjure в сътрудничество с вече добре познатите на българската публика Under_Construction и уникалната локация на Summer Bar Bedouin. Събитието ще се проведе в живописния район на град Севлиево под сянката на Стара Планина. Разположен на 5000м2, фестивалът ще включва не само страхотна музика и празнична атмосфера, но също така и много развлечения, зони за отдих и приключения. За тези, които не искат купонът да свършва, фестивалът ще има подсигурена къмпинг зона с включени всички удобства (душове, тоалетни, електрически гнезда), в която всички ще могат да се разположат със собствени палатки или да резервират от вече oсигурените.


На фестивала ще вземат участие някои от най-големите ъндърграунд DJ-и от цял свят, както и най-доброто което българската сцена има да предложи. С над 30 изпълнители сред които: Matt Sassari (FR), Skober (UA), Steve Mulder (NL), The YellowHeads (ESP), Medhat & Dekkstrum (UK), Ankytrixx (IND), Necroboy (IT), както и българските легенди Balthazar & JackRock, DJ Versus и още много!


Международни артисти на фестивалът:
Френската техно сензация Matt Sassari е вече добре познат на българската публика със своя специфичен саунд. С последни издания за лейбъли като Intec Digital от Carl Cox, Defected и гигове по целия свят, Matt е едно от имената, които все по-често всички ще чуват.
Skober, който е само от 5 години на техно сцената, бързо се превръща в едно от утвърдените имена в Европа. Издавайки за най-добрите лейбъли в света като Drumcode от Adam Beyer и Toolroom от Mark Knight, той е неизменна част от най-големите европейски и световни фестивали.
The Yellowheads е екстравагантно DJ дуо от Мадрид, Испания. Винаги верни на своя стил, те изпълняват всичките си участия с отличителните си жълти маски на лицата. Освен с това, те са известни и със страхотните си продукции, както и със своя собствен лейбъл Reload Black, който набира все по-голяма популярност на европейската сцена.
Британското дуо Medhat & Dekkstrum са вече добре познати на световната сцена като самостоятелни изпълнители, докато не решават да започнат съвместната си кариера през 2014, създавайки една от най-влиятелните музикални компании – sub:Merged, която включва лейбъл със същото име, както и една от най-големите европейски букинг и евентс агенции със Funk’N’Deep, Orange Records, Respekt Records и др.
Ankytrixx е един от най-добрите индийски DJ-и, печелил е призът на VH1 за най-добър изпълнител на електронна музика през 2012 и 2013, както и наградата за любимец на публиката за 2013. Той е също и една от главните причини за популяризирането на ъндърграунд електронната музика в цяла Индия. Със своята евент концепция „Ankytrixx & Friends“, той успява да доведе в страната изпълнители като Richie Hawtin, Maceo Plex, John Digweed и още много други. Ankytrixx е също и утвърден продуцент с издания за редица големи европейски лейбъли, заедно с топ имена като Spartaque и Da Fresh...

За първи път на българската сцена ще бъдат събрани всички тези изпълнители за едно невероятно тридневно изживяване което ще остави дълготрайна следа в българската сцена.

Билети в мрежата на евентим или онлайн тук.


Фейсбук събитие: тук

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин