Безплатни уроци по колоездене и игри в Декатлон Подуяне - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Юни
28
Безплатни уроци по колоездене и игри в Декатлон Подуяне
ДАТА: Oт 28 Юни 2014 до 29 Юни 2014 ЧАС: 16:00 МЯСТО:
Добави в календара

Да се научиш да караш колело е умение за цял живот. Често обаче подценяваме колко е важно то да бъде усвоено правилно, особено при децата. Ето защо детската велошкола Деца на колела организира безплатни уроци по колоездене, съчетани с много други игри и забавления този уикенд, от 16:00 до 19:00 ч., пред магазин Декатлон в кв. Подуяне.


Защо са ми уроци, при положение, че вече мога да карам колело? Това е първият въпрос, който се задава, когато стане дума за уроци по колоездене. Колоезденето обаче не е просто въртене на педалите и натискане на спирачката. С малко помощ от квалифициран инструктор, децата се научават на правилна стойка и основни правила за безопасност, което им помага да са по-самостоятелни и уверени и ги предпазва от травми в бъдеще.


Детската велошкола „Деца на колела” е отдадена именно на тази кауза – още в ранна детска възраст всяко дете да усвои правилните умения по колоездене. Съчетанието от учене в движение и забавление заедно с други малки колоездачи дава отлични резултати – усмихнати малки колоездачи, които неусетно подобряват карането си.


Този уикенд инструкторите на школата ще бъдат пред магазин Декатлон в кв. Подуяне, София, където ще съчетаят заниманията по колоездене със забавни състезания и игри за малчуганите от 2 до 12-годишна възраст. Всяко дете може да се включи в заниманията абсолютно безплатно, като е нужно единствено да отиде с велосипеда си. За малчуганите, които искат да се позабавляват, но без колелото, са замислени и други игри, които да ги раздвижат и развеселят. Родителите пък могат да използват възможността след забавленията с децата да се оборудват за любимия си спорт в Декатлон.


За повече информация: Детска велошкола "Деца на колела", info@greenway.bg, тел. 0878387580. Адрес: бул. Владимир Вазов 31, пред магазин Декатлон в кв. Подуяне.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин