Бизнес мама - обучение за стартиращи онлайн предприемачи - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Юни
11
Бизнес мама - обучение за стартиращи онлайн предприемачи
ДАТА: 11 Юни 2015 ЧАС: 09:30 МЯСТО:
Добави в календара
Бизнес мама - обучение за стартиращи онлайн предприемачи

“Бизнес мама” е името на първото по рода си обучение, предназначено за бъдещи интернет предприемачи с начални познания в областта.


Вдъхновено от консултантската дейност на опитни и дългогодишни интернет специалисти, които виждат все по-голямата нужда и желание хората да работят от дома си или близо до семейството си и да реализират сами своите идеи за онлайн бизнес.


Какво?


Еднодневен обучителен курс, който има за цел да даде основни познания и да изгради фундамента от знания на стартиращи интернет предприемачи.


За кого?


Събитието е подходящо за хора, които биха искали да използват пълните възможности на интенрет и да реализират своите идеи, мечти и планове в мрежата. Изключително подходящо за жени в период на майчинство или дами, които търсят начин да останат близо до децата си, генерирайки собствени доходи за себе си, децата и семейството си. Подходящо и за хора, които желаят да са независими и да работят извън офис и без ограничения в локацията и физическото си местоположение. Не изклюваме и все повечето татковци, които си взимат “отпуск по бащинство” и изпитват истинско удоволствие от оставането вкъщи и грижата за децата.


Защо?


Обучението ще даде възможност за изграждане на успешен бизнес проект, уебсайт или създаване на интернет бизнес, базиран на съществуващ офлайн бизнес.


Как?


В рамките на един ден, лекторите ще ви представят своята структурирана гледна точка за това какво трябва да знаем и какво да избягваме при стартиране на бизнес в интернет. Ще споделят дългогодишния си личен опит. Всичко това ще бъде подкрепено с много примери и споделени добри и лоши практики от България и света.


Необходима компетенетност?


Събитието е подходящо за хора с базисни компетенции в областта на интернет и онлайн присъствието. След завършеното обучение, всеки ще има възможност сам да задвижи и стартира успешно своя проект.


Сертификат


Всеки участник получава сертификат за обучението си.


Програма


Обучението ще се проведе в рамките на един работен ден. Разпределено е в пет лекции, с кафе паузи, обяд, възможност за нетуъркинг. Преди края на обучението е предвиден един час за въпроси и отговори и решаване на конкретни казуси.


Дата: 11 юни 2015 - продължителност: ~6 часа


09:30 - 10:00 - Регистрация и посрещане
10:20 - 11:10 - Лекция 1: Как да стартираме онлайн - първи стъпки
11:20 - 12:00 - Лекция 2: Онлайн маркетинг и seo оптимизация
12:00 - 13:00 - Обяд
13:00 - 13:40 - Лекция 3: Истинска история - Разказ от първо лице
13:50 - 14:30 - Лекция 4: Как да изградим нашето онлайн общество чрез съдържание
14:30 - 15:00 - Въпроси и отговори


Лектори и билети - вижте повече тук.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин