Благотворителен бал „ Аз и Ти Сбъдваме мечта“ - Пловдив, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Ное
06
Благотворителен бал „ Аз и Ти Сбъдваме мечта“
ДАТА: 06 Ноември 2018 ЧАС: 18:00 МЯСТО:
Добави в календара
Благотворителен бал „ Аз и Ти Сбъдваме мечта“

Благотворителен бал под надслов „ Аз и Ти Сбъдваме мечта“ в подкрепа на двойки с репродуктивни проблеми, ще се проведе на 6-ти ноември (вторник) от 18:00 часа в Новотел Пловдив.


Събитието се организира от Фондация „Мечта за дете“, телевизионната и радио журналистка Стефи Стаменова и народната певица, покорила Гинес – Смиляна Захариева, с подкрепата на Пловдивски Културен Институт.


Със специално участие в благотворителния бал се включват: Мичо Димитров -дългогодишен концерт майстор в Холандската филхармония и носител на приза музикант на годината за 2014 г., както и певците: Галияна Арсова, Илко и Бонимир Бонев. На сцената ще се качат още Детска вокална формация “Омайниче”, Балетно студио Малките ангели, както и най-голямото училище за хип-хоп танци The Center.


За гостите на събитието са предвидени томбола и прекрасни изненади.


Кувертът в Благотворителния бал е 60 лв., като половината от сумата ще бъде разпределена между двойки, нуждаещи се от ин-витро процедура!


Дарения към каузата могат да се изпращат и по банкова сметка на Фондация "Мечта за Дете" - IBAN BG92STSA93000025382170


Нека споделим приятни емоции, много усмивки, изненади и подаръци от сърце и дарим подкрепа на двойки с репродуктивни затруднения. Нека заедно сбъднем мечта и озарим повече домове с детски смях и щастие.


Повече за събитието ТУК.


***

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин