Благотворителен концерт за Иво от Радомир - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Апр
28
Благотворителен концерт за Иво от Радомир
ДАТА: 28 Април 2015 ЧАС: 19:00 МЯСТО:
Добави в календара
Благотворителен концерт за Иво от Радомир

Историята на 13-годишния Иво е история, която мнозина от нас следят с вълнение и надежда. История, за която вярвам, че ще има щастлив край, който обаче зависи от нашата помощ!


Вече една година 13-годишният ИВО ИВОВ и неговото семейство се борят за живота му! За съжаление миналата година му откриха тежко и рядко заболяване, наречено ''Неврофиброматоза-тип 2''. То е причината организмът му да образува тумори в Централната нервна система. Те са доброкачествени, но локацията им - животозастрашаваща.


До момента са направени четири операции, три от които извън България и два контролни прегледа в Германия. Сестрата на Иво, Франческа, ми разказа следното: "Последният преглед беше миналия месец, изследванията показват, че един от туморите е пораснал с 6 мм. За да се избегне операция, му предписаха лечение с лекарство ''Авастин 400''. Направени са две вливания, предстоят още две до следващият контролен преглед на 08.06.2015 г. Резултатът ще покаже какво предстои - операция или продължаване на лечението.“


Прегледът е на стойност 5500 евро, а една доза от лекарството е1683,06 евро. Сумата, която ттябва да се събере до началото на юни, е близо 18 000 лв. Сумата е непосилна за семейството на Иво...


Иво мечтае да стане известен неврохирург, за да спасява живота на хората. Иска да напише и книга, в която да разкаже своята история. Любител е на екстремните спортове, мечтае да стане състезател по моткрос. Дали Ивчо ще сбъдне мечтите си зависи от нас! Да подадем ръка на Иво!


Вход: 5 лв.


Дарителска сметка: POSTBANK, BG47BPBI79404078032501 – Иво Ивов Христов


С подкрепата на:


AVART CREATIVE LAB
Du Mоulin
Emil Yordanov
ORSAY

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин