Бог рок - спектакъл на Филип Аврамов - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Апр
29
Бог рок - спектакъл на Филип Аврамов
ДАТА: 29 Април 2015 ЧАС: 19:00 МЯСТО:
Добави в календара
Бог рок - спектакъл на Филип Аврамов

Дата: 29ти  април  2015 г. (сряда)
Час: 19:00 ч.
Вход: 10 лв.


Ако ви се гледа спектакъл с много смях, ако ви се лудее на яка рок § блус музика то определено резервирайте вечерта си на 29-ти април (сряда) за „Бог Рок”. Вдъхновен от инициативата на Бушмилс Брадърс, Даниел Рашев създава свежарски текст с много хумор и ето, че за нула време в проекта вече са въвлечени: режисьорът - Петър Калчев, пианиста Красимир Спиридонов, Венцислав Велев – китара и човекът, който може да разсмее всеки – Филип Аврамов.Както видяхме от шоуто “Като две капки вода”, Филип може  да пее и да танцува невероятно.


Тук обаче освен това той, ще свири на китара, ще свири и на хармоника, и ако и това не ви е достатъчно то се подгответе за много смях, докато Филип ви разказва за корените на... „Дяволската музика”. Всъщност именно тя - музиката е и главното действащо лице. Онази „забранената” от 60-те,70-те, заради която можеше да си изпатиш и също като „забранения плод” става все по-търсена и слушана! Такова ще е и настроението на „Бог рок”! Бунтарско и изпълващо ни с кеф, защото ще слушаме и пеем Muddy Waters, Nirvana, Joe Kocker, Whitesnake, James Brown и още много рок и блус идоли.


А ако желаете да разберете какви са музикалните изненади, които бандатата е подготвила, ако желаете да прекосите граници и да махнете бариери и ако желаете просто да се изкефите, то резервирайте местата си за „Бог Рок” на 14ти април (сряда) от 19.00ч, на: тел: 02 / 963 12 54 или 0887 934 335, a ако желаете винаги да знаете какво се случва на сцената на Studio 5 следете програмата на клуба на www.clubstudio5.com или станете наши приятели във Facebook: Studio 5* music club, защото музиката и смехът имат значение.


Резервирайте местата си на тел: 02/ 963 12 54 или 0887 934 335 (след 14ч). Ако желаете винаги да знаете какво се случва на сцената на Studio 5, следете програмата на клуба тук  или станете наши приятели във Facebook: Studio 5* music club, защото музиката има значение.


Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин