Читалище София #2 „От време на време“ – бар Петък - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Окт
30
Читалище София #2 „От време на време“ – бар Петък
ДАТА: 30 Октомври 2017 ЧАС: 20:00 МЯСТО:
Добави в календара
Читалище София #2 „От време на време“ – бар Петък

"Времето е наше", "Времената се менят", "Няма нищо по-хубаво от лошото време" - въобще, во веки веков времето е било вдъхновител, отправна точка, необятна тема - колкото трудна за разбиране, толкова и благодатна. А и понеже това време, което най-пряко ни касае, атмосферното, взе да се смарангясва, моментът е прекрасен да се затворим с топла напитка с алкохолен оттенък на приятно място.


За да направим рязък завой към конкретиката и да разберете, че бием нанякъде: след небивалия успех на първата част на това смело и необичайно събитие, на 30 октомври представяме "Читалище София 2" под надслов "От време на време". Този път главни действащи лица в любимия бар от седмицата ще бъдат друга плеяда от хегемони на устното изкуство, а именно Yoko Paspalanova - Vasileva - Yoko, Mihail Georgiev - F-act и Radostin Georgiev - Mr. Freesk. Те ще представят свои произведения, които не биха се окачествили като рап, а като "поезия" (блякс), каквато им се случва да пишат "от време на време" или ако трябва да сме идея по-честни - словесни конструкти, които те не са или не биха вкарали в рап песни, защото ги е страх, срам, биха им се смели в квартала или биха ги закарали насила на санаториум. Или просто ги е мързяло. Или са по-съкровени. Ще можете да ги попитате сами.


Отново за музикалния съпровод ще се грижи Lilo Petrov а.k.a. Xonic, а младата актриса Vesela Babinova пак ще се изявява като водеща/момиче на късмета и ни е подготвила куп изненади (да речем). :)


Миналият път беше канонада от емоции - повечето приятни; този - предстои ни да разберем в понеделник, 30 октомври, 20:00 часа. Часът и мястото на срещата вече са известни, очакваме ви там.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин