DiVino.Taste - форум на българското вино 2016 - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Ное
18
DiVino.Taste - форум на българското вино
ДАТА: Oт 18 Ноември 2016 до 20 Ноември 2016 МЯСТО:
Добави в календара
DiVino.Taste - форум на българското вино

6-ото издание на DiVino.Taste приключи, но приятните спомени остават задълго.

Шестото издание на най-големия форум на българското вино DiVino.Taste вече е история! Приятните мигове с най-доброто българско вино обаче ще останат задълго в спомените ни. Производители от 73 винарски изби се събраха в зала 3 на НДК, в София, за да представят повече от 500 вина!

За поредна година се убедихме, че заедно с разнообразието расте и качеството на съвременното българско вино. Постоянно се увеличават и хората, които не само обичат да пият вино, но и се интересуват какво вино пият и каква идея стои зад него. През трите дни на DiVino.Taste 2016, от 18 до 20 ноември повече от 6 хиляди души дойдоха, за да се запознаят отблизо с производителите на модерното българско вино.

Някои от избите представиха премиерно новите си вина по време на изложението.

За изминалите шест години от първото си издание, DiVino.Taste извървя дълъг път и се превърна в най-големия форум на българското вино. Шест години са и много, и малко. Много, защото през това време много неща се променяха във винарския сектор. От друга страна шест години са малко, защото виното на България тепърва поема по един нов и дълъг път и едва сега започва да разкрива истинския си потенциал.

Седмото издание на DiVino.Taste ще се проведе от 17 до 19 ноември 2017 г.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин