Divine Nature Festival в Стара планина - Севлиево, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Авг
18
Divine Nature Festival в Стара планина
ДАТА: Oт 18 Август 2017 до 20 Август 2017 МЯСТО:
Добави в календара
Divine Nature Festival в Стара планина

Франки Ризардо на Divine Nature Festival в Стара планина


На 19 август ще се случи едно от най-приятните събития за българската хаус сцена това лято. Почитателите на електронната музика ще се насладят на живо на популярния холандски диджей Франки Ризардо. След грандиозните си участия през последните седмици във Великобритания, Ибиса, Хърватска, както и на прочутия фестивал Tomorrowland в Белгия, Ризардо ще озвучи със своя лайв сет и нашия Централен Балкан.


50116

Гостуването му ще бъде част от Divine Nature Festival, който ще се проведе за първи път тази година. Домакин на събитието е Bedouin Adventure Bar край Севлиево. Идеята на организаторите е да положат началото на ежегодна традиция, насочена към съвременните млади хора и начините за сближаване с природата. През целия уикенд на 18-20 август присъстващите ще имат възможност да слушат любимата си музика и едновременно с това да си починат сред красиви пейзажи, кристално чисти водопади и езерца.


50115

Участието на Франки Ризардо ще се подгрява от любимия роден DJ Burlakв комбинация с певицата Веселина Попова, чиито вокали не спират да звучат в различни проекти из престижните световни класации за хаус музика.


50113


50117


Към фестивала ще се присъединят още диджеите Andy King, Kevin Lomax и Bogus.

Единични и промоционални групови билети ще намерите на Bedouin.bg.


Следете събитието във фейсбук

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин