Дни на изкуствата и занаятите в Централни Хали - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Окт
08
Дни на изкуствата и занаятите в Централни Хали
ДАТА: Oт 08 Октомври 2015 до 13 Октомври 2015 ЧАС: 08:30 МЯСТО:
Добави в календара
Дни на изкуствата и занаятите в Централни Хали

Централните софийски хали ще придобият ново лице между 8 и 13 октомври, когато ще приютят Дните на изкуствата и занаятите.

Събитието ще превърне Халите в уютно местенце, изпълнено с красиви ръчно изработени предмети на изкуството, с които посетителите могат да зарадват себе си и околните.

Посетителите, които държат особено на стила си, ще могат да се намерят красиви дизайнерски дрехи, предмети за домашна декорация и елегантни аксесоари. Любопитните ще могат да се впуснат в приключения в работилниците, които сме подготвили. Дамите ще могат да изпитат изкуството на рисуване с къна около фонтана, което е предвидено за събота. Занаятите ще са неизменна част от събитието, а кулинарното изкуство също няма да бъде пренебрегнато. Гостите ще могат да опитат веган сладкиши и специални вкусотии. Четящите пък ще бъдат зарадвани с интересни книги и комикси.

Откриването на програмата обещава да бъде не по-малко интересно - с музика и танци, така че стартът да е също толкова цветен и артистичен. Той е планиран за 18 ч. в четвъртък.

Обещаваме забавно преживяване, много усмивки и красиви моменти заедно! Следвайте цветните балони, за да откриете кои са нашите щандове!

Базарът ще се проведе между 8 и 13 октомври – от 8:30 до 20:00 ч. всеки ден.

Очакваме ви!

За повече информация може да следите страницата ни във Facebook:


Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин