Dubioza kolektiv отново в София на 29 август 2014 година - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Авг
29
Dubioza kolektiv отново в София на 29 август 2014 година
ДАТА: 29 Август 2014 ЧАС: 19:30 МЯСТО:
Добави в календара
Dubioza kolektiv отново в София на 29 август 2014 година
Източник: строежа

Билетите за концерта на Dubioza Kolektiv са на Привършване! Седмица до едно от най-чаканите клубни събития.


Билетите за концерта на Дубиоза Колектив (29 август), вървят към привършване. Остава точно седмица до шоуто на популярната банда от Босна и Херцеговина, а то вече е разпродадено на две-трети. Промо-билетите, възлизащи на 500 броя, бяха изчерпани още преди Нова Година. Събитието гони рекордна посещаемост в иначе най-големия като капацитет клуб в София - Маймунарника. Организаторите са предвидили емисия от 2000 билета, като се обсъжда пускането на допълнителен брой. Към момента сцената в Борисовата градина на два пъти е привличала едновременно около 2300 души - на концертите на Уикеда и Светльо & The Legends.


Последните изяви на Дубиоза у нас бяха през март, 2013-та година, когато групата свири два поредни дни в пълния до краен предел клуб Mixtape 5, събирайки над 1500 души, а помежду направи дневен таен лайв в подлеза на Софийския университет (https://www.youtube.com/watch?v=ftRl1LQ0w4E ).


С изминаването на всяка една година DUBIOZA KOLEKTIV се превръща в една от най-известните и значими съвременни балкански групи. Само да началото на месец ноември тази година бандата има обявени над 30 шоута в множество държави – Германия (10 концерта!), Швеция (4 концерта), Австрия, Чехия, Испания, Италия, Словения, Сърбия и България. Гостуването на Дубиоза в София традиционно се осъществява по покана на Строежа, със съдействието на любимото ирландско уиски Bushmills.


Билети за концерта на Дубиоза Колектив, на 29 август в Маймунарника, в момента се разпространяват в мрежата на Eventim.bg на цена от 25 лв., като на самата дата и на място се покачват на 30 лв. Каси - Строежа, Маймунарника, Пикадили, Германос, Офис 1, На тъмно, Usit colours, Технополис, Техномаркет, OMV, Билетен център НДК, Арена Армеец. Билетите, закупени от Ticketstream.bg преди приключването на дейността на компанията, важат напълно и без презаверка. С цел улеснен пропусквателен режим, на входа на клуба ще бъдат специално обособени отделни коридори, които ще бъдат обслужвани от екипи и на двете компании. Препоръчва се предварителното закупуване на билети!


Линк към събитието във Фейсбук тук.

Поздрав за бългаските фенове от Дубиоза Колектив.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин