Джулай Морнинг/ July Morning - край Шабла - Шабла, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Юни
30
Джулай Морнинг/ July Morning - край Шабла
ДАТА: Oт 30 Юни 2016 до 01 Юли 2016 ЧАС: 22:00 МЯСТО:
Добави в календара
Джулай Морнинг/ July Morning - край Шабла
Източник: Булфото

Джулай Морнинг с "Легендите" край Шабла


Юли. Изгрев. Пробуждане.
Духовни корени. Осъзнати текстове. Експанзивни звуци. Споделена емоция.

Каква по-добра гаранция за това от посрещането на Джулай Морнинг с едни от най-обичаните музиканти и непреходните родни рок хитове, станали любими на четири поколения българи. Община Шабла и Легендите / The Legends – Йордан Караджов, Константин Цеков, Митко Кърнев, Любо Киров, Константин Марков и Стенли ни канят да съпреживеем заедно и незабравимо началото на лятото в нощта на 30 юни срещу 1 юли.

В най-североизточната спирка от своето турне супергрупата ще излезе под звездите на сцена, построена на централния плаж на къмпинг “Добруджа” (на 6 км. от Шабла) точно в 3 часа след полунощ. Рок-епопеята ще продължи до изгрев слънце с „Нашият град“, „Сто години“, „Нямаше кой да ни каже“, „Другият“, „Обещание“, „Може би“, „Любовта, без която не можем“, „Обсебен“, „Бъди какъвто си“, „Има ли цветя“, „Оловният войник“, „Жулиета“, „След десет години“, „Сбогом“, „Ледено момиче“, „Да те жадувам“ и др.

Музикалната програма за Джулай Морнинг, подготвена от домакините от община Шабла, ще започне около 22 ч. на 30 юни. В 1 часа след полунощ варненската поп, рок и блус-банда „Бумеранг“ ще подгрее преди излизането на “Легендите”.

Самото място, на което ще се проведе събитието, е сред най-красивите и съхранени кътчета на българското Черноморие. Далеч от шума и суетата на пренаселените курорти се ширят бекрайни плажове и девствени дюни, чиито посетители са чайките и делфините. Шабла e за ценителите на неподправената природа – уникална среща между добруджанската и морската шир.

Не очаквайте просто първото юлско утро или нещо друго, което може да се събере само в една дума. На къмпинг „Добруджа“ ще чуем гласове от времената, в които живеем и музика, пълна с истински истории.


Събитието във Facebook - тук.

Коментирай
Diana Milusheva, 01.07.2015 | 17:34
Джулай морнинг може да се състои не само на морския бряг. Тази нощ ентусиасти посрещтнаха изгрева на "Копитото" /на планина Витоша/.В 5.00часа сутринта такъв голям огън си бяха запалили, че се виждаше от половината Княжево и Горна баня!
Абонирайте се за нашия бюлетин