Фабриката на джуджетата - коледен базар - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Дек
15
Фабриката на джуджетата - коледен базар
ДАТА: 15 Декември 2013 ЧАС: 10:00 МЯСТО:
Добави в календара
Фабриката на джуджетата - коледен базар
Източник: Социална мрежа

Изобщо не се притеснявайте за коледните си подаръци. Нека изборът на нещо специално за хората, които обичате и цените не се превръщат в изнервящо лутане из бездушните молове, нека това бъде една приятна емоция за вас, семейството и приятелите ви.


Елате директно във "Фабриката на джуджетата" на най-мащабния коледен базар в сърцето на София, с изцяло ръчно изработени продукти от български творци. Усмихнатите и талантливи автори ще ви покажат как се създава с въображение и любов. Ще намерите това което търсите и това, което не знаете, че търсите също :)


Ние ще се погрижим да има много музика. Прекрасните хора от club "Mixtape 5" ще са отговорни “градусът “ да не спада. Децата ви ще се забавляват наравно с вас.


И най - важното - ще сте спокойни, че близките ви ще получат нещо наистина специално, защото ще е направено от ръцете на хора със сърца, с които лично ще се запознаете.


И не защото се сещаме само по Коледа, а защото винаги го правим - отново ще подкрепим сдружение "Деца с онкохематологични заболявания", дарявайки свои творби, които вие посетителите можете да вземете със себе си оставяйки сума по свой избор.


Ще сме много благодарни на всички, които споделят това събитие и поканят приятелите си да се присъединят! Така ни подкрепяте. Вижте повече за събитието тук.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин