Фестивал на хартиените фенери в Габрово - Габрово, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ 3e-News Insmarket Jenite Div OperationKino Sporta FitWell Sportuvai Peika NasamNatam Sever Programata Doctoronline Kulinar Get News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Сеп
02
Фестивал на хартиените фенери в Габрово
ДАТА: 02 Септември 2017 ЧАС: 20:00 МЯСТО:
Добави в календара
Фестивал на хартиените фенери в Габрово
Събитието ще се проведе на 2 септември (събота) от 20:00 часа. Идеята е да съберем множество участници, които след залез слънце ще пуснат във въздуха своите летящи фенери, като така ще създават внушителни гледки. Това ще е един подобаващ начин хората да изпратят лятото и да разчупят еднообразното си ежедневие. 

 

По време на фестивала ще се проведат: акустичен концерт, народни танци и огнено шоу. Целта на организаторите е да създадат чувство за специфична атмосфера, в която ще изпъкнат пейзажът, характерът на града, ангажираността на неговите жители и културната традиция на целия регион. 

 

Основният канал на разпространение на инициативата е социалната мрежа Facebook. Там се осъществява връзката организатори - участници. Важно е всички да са добре информирани, за да се елиминират всички шансове за злополуки. 

 

Фестивалът ще се състои за седма поредна година с подкрепата на Община Габрово. Събитието се организира от младежите Йоана Маринова, Весела Иваничкова, Джоана Грънчарова и Антослав Илиев. 

 

Следете събитието във фейсбук

 

ВХОДЪТ Е СВОБОДЕН!
Коментирай
Други събития
Окт
26
-
Ное
05
София Индипендънт Филм Фестивал
Фестивали София, България
Добави в календара
Окт
27
-
Окт
29
Plovdiv GuitArt Fest 2017
Фестивали Пловдив, България
Добави в календара
Ное
13
-
Ное
19
Фестивал на Вдъхновението в Пловдив
Фестивали Пловдив, България
Добави в календара
Абонирайте се за нашия бюлетин