Фестивал на здравето - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Юни
11
Фестивал на здравето
ДАТА: Oт 11 Юни 2016 до 12 Юни 2016 МЯСТО:
Добави в календара
Фестивал на здравето

На 11-12.06.2016 г. (събота и неделя) ще се проведе едно запомнящо се, цветно, полезно и забавно събитие, свързано със здраве - Фестивалът на Здравето!

Мястото е град София, Южен Парк на Голямата поляна на площ от над 8000 кв.м.


Събитието “Фестивал на Здравето” се организира от фондация в обществена полза „Здраве за моята майка“ и проекта Здравей.

„Фестивал на Здравето“ ще даде възможност на посетителите да разгледатм ножество проекти и фирми, свързани с балансирания начин на живот, да опитат различни здравословни неща за хапване, да участват  в множество игри, уъркшопи, спортни занимания, да чуят лекции на най-добрите специалисти в областта на здравето и спорта и да се насладят на танци, музика и пиеси подготвени от децата и  техните ръководители, както и от възрастните.

Идеята ни е не само да кажем на хората в България как да живеят по-балансирано и да са по-здрави, а да ги направим част от всичко, като им дадем възможност да се докоснат и преживеят Здравето и Спорта!

Събитието очаква да посрещне над 20 000 малки и големи посетителя на ден.

Те ще имат възможността да посетят три големи шатри с различна тематика, да се включат в уъркшопите и спортните занимания, да чуят интересни и ценни лекции, да хапнат в пикник зоната,  да развихрят талантите си в артзоната, да се включат в нашите интересни игри и многото предизвикателства и да се насладят на живите представления на специално подготвена сцена!

Във Фестивала ще се включат стотици доброволци, десетки организации, фирми, училища и лектори свързани с балансиран начин на живот!

Най-голямото събитие за здраве и спорт Фестивалът на Здравето, ще бъде напълно безплатно за всички посетители!

Очакваме ви!

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин