Фестивал за поп и рок музика - София 2014 - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Сеп
18
Фестивал за поп и рок музика - София
ДАТА: 18 Септември 2014 ЧАС: 19:00 МЯСТО:
Добави в календара

Столична община и Сдружение „Спринт Продакшън“ организират Седмица на Вяра, Надежда и Любов в подкрепа на Националната благотворителна кампания „НЕКА БЪДЕМ ПО - ДОБРИ”. Празниците ще бъдат в началото на септември по повод деня на София – 17 септември пред Националния дворец на културата. 


В рамките на седмицата ще се проведат поредица от концерти. Участие ще вземат народни състави, балетни формации, училищни танцови групи, актьори и певци в неравностойно положение. Ще се проведат специални вечери на фолклора, класическата и джаз музика, поп и рок  музиката, както и Фестивал за поп рок музика – София 2014.


Той ще се протече в две категории – ”Конкурс за нова българска поп и рок песен” и ”Международен конкурс за изпълнители” и също ще подкрепи благотворителната кампания „Нека бъдем по-добри”, като се предостави възможност на зрителите да изберат песен на публиката, като  за конкурсните песни ще се гласува чрез SMS на № 17 777 с текст DMS BUDNI и № на избраната песен за всички мобилни оператори. Приходите ще бъдат предоставени за изграждане на Център за лечение и рехабилитация на хора, пострадали при инциденти и хора в „будна кома“.


Повече информация за събитието ще откриете тук.

Коментирай
Ivan Ivanov, 20.09.2014 | 18:34
kofti artikulaciq,netochno intonirane,elementarni aranjimenti i palna bufosinhonada tuk-tame...
Ivan Ivanov, 20.09.2014 | 18:32
i vse kaharni pesnichki...
Абонирайте се за нашия бюлетин