Фондация Древност и космос представят концерта пеещи купи - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Мар
14
Фондация Древност и космос представят концерта пеещи купи
ДАТА: 14 Март 2015 ЧАС: 18:30 МЯСТО:
Добави в календара
Фондация Древност и космос представят концерта пеещи купи
Източник: Студио 5

Ден:14 март 2015 г. (събота)
Час: 18:30 ч.
Вход: 15 лв.


Когато Бог създал Земята най първо я обсипал с божествени 7 звуци , а светлината и тъмнината сътворили  пъстри цветове и форми. Подредила Тя после звуците в музика, а с цветовете изрисувала  природата.
Приятели, заповядайте на поредният  единствин по рода си концерт с кристални пеещи купи на формация  Древност & Космос. Studio 5 отново има удоволствието да посрещне на своята сцена МАЙКА -  РА, която носи безусловна Любов  в себе си и ни зарежда с нея, през мелодията на вокални  мистични интерпретации и фолклорни български  мотиви, съчетани в  Божествена  хармония  от уникалните звуци на Кристалните и Тибетски пеещи купи.                                                           


Михаела  поставя началото на  звуколечебните  и медитативни концерти в България , след завръщането си от Америка, където  развива актьорската си кариера  в Холивуд и в последствие   завършва Институт  за Звуколечение , личностно развитие и осъзнатост,  в Сан Франсиско  С появата  на тези концерти  на  6ти януари - Богоявление през 2012та , се роди и "ритуал" в който Михаела  зарежда вода за гостите с  определени енергийни  честоти  предадени от звуците на Кристалните купи, кристалните вибрациии на  тона ФА ДИЕЗ свързан  с трептенето на сърдечната чакра  и с Христовата  Любов. И този път водата на гостите ще бъде енергийно заредена с чистотатана звуците.  


Любопитен факт е, че по време на концертите на Мика в Америка, тя свири заедно с други звукотерапевти, които включват в музиката си български фолклор и танци. „В Сан Франциско, Калифорния, са най-големите мъдреци, ако може така да се каже, в звуколечението на Запада  и именно с тях направихме няколко изключително силни – зареждащи концерти”, казва Мика и допълва  „С Божията благословия, по време на предстоящият концерт на 14ти  март , за тези които са посещавали концертите до сега, ще разширяват  усещането си с хармонията на 7 Кристални пеещи купи, резониращи 7те основни тона и 7те основни чакри, а за тези които ще ни посетят за първи път, заповядайте да запознаете тялото и духа Ви с вибрациите на Вселенската музика през светлината и енергията на кристалите, гайдата, тъпана и ритъма на перкусиите, флейта,  двуянка,  поредица от уникални  диджиридута и още~~~ Алхимична - Медитативна музика, разтоварваща и зареждаща, фолклорна и космическа, отваряща сърцата..." Звуков Душ " или "Sound Bath" както наричат тези концерти.


Гостите на Studio 5 ще усетят силата на вибрациите, на звука и ще се изпълнят с Любов, спокойствие, някои дори могат да медитират”. Михаела Стойкова  -  МАЙКА – РА,  заедно със Станислав Спасов (флейта, двуянка и джириду), Buny Cajon (перкусии), Horhe Bungle (гайда и джириду), музиканти в култовата група Oratnitza, ще ви пренесат в една различна реалност, сливаща  границите  между Древността и Космоса…


„Всяка купа издава определен звук от гамата, резониращ вибрациите на тялото. За новодошлите, тази вечер сърцата Ви ще бъдат докоснати от Кристалните честоти на Купи във ФА Дие...з – звука на Сърцето и на Христовата Любов”, обяснява Мика. Всъщност лечебните и антидепресивни свойства на пеещите купи са познати от хилядолетия. Кварцовият кристал има физическо, емоционално и духовно въздействие. Медитативните техники, придружаващи използването на кристалните пеещи купи резонират, създават и допринасят за хармония. За да излекуват хората от различнинеразположения, будистките монаси отдавна комбинират монотонни песнопения със звуци, издавани от парчета кварцов кристал.


Ако желаете и вие да изпитате това силно зареждащо енергийно усещане, резервирайте местата си на тел: 02 / 963 12 54 или 0887 934 335 (след 14ч), a ако желаете винаги да знаете какво се случва на сцената на Studio 5 следете програмата на клуба тук или станете наши приятели във Facebook: Studio 5* music club, защото музиката има значение.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин