Фортисимо Фамилия открива своя нов сезон с детския концерт „Лешникотрошачката“ - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Ное
12
Фортисимо Фамилия открива своя нов сезон с детския концерт „Лешникотрошачката“
ДАТА: 12 Ноември 2017 ЧАС: 11:30 МЯСТО:
Добави в календара
Фортисимо Фамилия открива своя нов сезон с детския концерт „Лешникотрошачката“

Фортисимо Фамилия открива своя нов сезон с детския концерт „Лешникотрошачката“ на 12 ноември /неделя/ от 11:30 часа.


Това е историята на едно малко момиченце, което очаква своя коледен подарък в празничната нощ. Вълшебството идва когато тя получава играчка- лешникотрошачка в традиционна форма на войник в разкошна кралска униформа. Предстои едно магическо музикално пътешествие с танцуващи снежинки и феи, игра с най- красивите кукли и цветя, а лешникотрошачката ще се превърне в принц!


Балерината Ангелина Гаврилова и актьорът Тео Елмазов ще пресъздадат вълшебните образи на Клара/ малкото момиченце/ и принца, за да наситят музикалната атмосфера с още повече емоция. Маестро Славил Димитров ще дирижира нотите на Чайковски, които ще изпълнят с хармония и вълшебство музикантите на Софийска Филхармония.


Както всеки сезон маестро Максим Ешкенази и екипът на Фортисимо Фамилия са помислили за всички възрасти. В музикалната програма на Фамилия са подбрани заглавия подходящи за деца, тийнейджъри и възрастни.


За актуална информация следете ни на www.fortissimo.bg/family и Фейсбук. Билетите за всички концерти от 5-ия сезон на Фортисимо Фамилия са вече в продажба на касите на Софийска филхармония.


Концертите на Фортисимо Фамилия се реализират с любезното съдействие на Фондация Америка за България и Софийска Филхармония

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин