Фотоизложба изложба Urban Saints - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ 3e-News Insmarket Jenite Div OperationKino Sporta FitWell Sportuvai Peika NasamNatam Sever Programata Doctoronline Kulinar Get News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Мар
22
Фотоизложба изложба Urban Saints
ДАТА: Oт 22 Март 2017 до 03 Април 2017 ЧАС: 09:00 МЯСТО:
Добави в календара
Фотоизложба изложба Urban Saints

 На 22 март SOHO отново зарежда стените на зелената къща с храна за душата, този път под формата на фотографии – авторът е Стефан Василев, който ще представи проекта си Urban SaintsТой представлява портретна серия от фотографии на красиви дами, запечатанa на фона на характерни за идеята и визуално подобни локации. Проектът е израз на нещо много лично и специално, което всеки креативен човек търси – миговете, които те предизвикват, вдъхновяват, зареждат с енергия, откривайки стойностни и смислени неща. До момента е заснел над 120 фотографии, като идеята му е да не спира, докато някой ден не снима последното подходящо и достъпно за него място.


В SOHO ще имате възможност да разгледате селекция от фотографии, представяща възможно най-пълно идеята и вдъхновението на автора, което влага в безкрайната си поредица от портрети на интересни и завладяващи образи.


Повече за Стефан Василев можете да откриете в портфолиото му тук


Изложбата "Urban Saints" можете да разгледате в арт коуъркинг пространството SOHO на ул. Искър 4, всеки делничен ден от 9 до 19ч. между 22 март и 5 април.


Информация за автора:


По професия графичен и бранд дизайнер, Стефан Василев се занимава от 15 години с креативна работа, част от която е представяна в изложби, дизайн публикации и книги. През по-голямата част от професионалния си път е работил в рекламни агенции и дизайн студиа, а от няколко месеца e на свободна практика. Преди около 5 години се увлича по фотографията и започва да експериментира с идеи и техники, опитвайки се да намери посока, в която да се чувства комфортно, докато изразява себе си. Лично предизвикателство за него е кампанията за отпечатване на фото-книга, плод на целеустремеността и вдъхновението му от една страна и твърдоглавостта и упоритостта му от друга.


46849


46845


46848


 


 

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин