Фотоизложба изложба Urban Saints - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Мар
22
Фотоизложба изложба Urban Saints
ДАТА: Oт 22 Март 2017 до 03 Април 2017 ЧАС: 09:00 МЯСТО:
Добави в календара
Фотоизложба изложба Urban Saints

 На 22 март SOHO отново зарежда стените на зелената къща с храна за душата, този път под формата на фотографии – авторът е Стефан Василев, който ще представи проекта си Urban SaintsТой представлява портретна серия от фотографии на красиви дами, запечатанa на фона на характерни за идеята и визуално подобни локации. Проектът е израз на нещо много лично и специално, което всеки креативен човек търси – миговете, които те предизвикват, вдъхновяват, зареждат с енергия, откривайки стойностни и смислени неща. До момента е заснел над 120 фотографии, като идеята му е да не спира, докато някой ден не снима последното подходящо и достъпно за него място.


В SOHO ще имате възможност да разгледате селекция от фотографии, представяща възможно най-пълно идеята и вдъхновението на автора, което влага в безкрайната си поредица от портрети на интересни и завладяващи образи.


Повече за Стефан Василев можете да откриете в портфолиото му тук


Изложбата "Urban Saints" можете да разгледате в арт коуъркинг пространството SOHO на ул. Искър 4, всеки делничен ден от 9 до 19ч. между 22 март и 5 април.


Информация за автора:


По професия графичен и бранд дизайнер, Стефан Василев се занимава от 15 години с креативна работа, част от която е представяна в изложби, дизайн публикации и книги. През по-голямата част от професионалния си път е работил в рекламни агенции и дизайн студиа, а от няколко месеца e на свободна практика. Преди около 5 години се увлича по фотографията и започва да експериментира с идеи и техники, опитвайки се да намери посока, в която да се чувства комфортно, докато изразява себе си. Лично предизвикателство за него е кампанията за отпечатване на фото-книга, плод на целеустремеността и вдъхновението му от една страна и твърдоглавостта и упоритостта му от друга.


46849


46845


46848


 


 

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин