HackAUBG в Благоевград - Благоевград, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Мар
23
HackAUBG в Благоевград
ДАТА: Oт 23 Март 2018 до 25 Март 2018 МЯСТО:
Добави в календара
HackAUBG в Благоевград

HackAUBG е вторият хакатон, провеждан в Благоевград, на кампуса на Американския университет след HackBlagoevgrad. Отбори между 2-ма до 5-ма участници ще се състезават за челните места, проектирайки и защитавайки своите софтуерни и/или хардуерни проекти на тема, обявена в началото на самото събитие на 23-ти март.


Зад организационния екип на хакатона стои студентският клуб по високи технологии и предприемачество – The Hub. Те са малка група студенти с огромното желание отново да преживеят вълненията, свързани с домакинството на голямо и съществено IT събитие на територията на университета. Те вярват, че благодарение на HackAUBG ще дадат старт на множество иновативни идеи и продукти, ще съберат на едно място съмишленици и приятели, създавайки и много нови запознанства по време на събитието.


За да осъществят всичко това, са събрали над 10 спонсора от IT сектора у нас, които освен финансово ще помогнат и с ноу-хау от техните най-добри разработчици и специалисти, които ще се включат като ментори. HackAUBG е отворен за програмисти, дизайнери, предприемачи и ентусиасти напълно безплатно. Регистрацията става през сайта на събитието: hackaubg.org.


На същия уебсайт, както и на страницата на The Hub във фейсбук, може да следите за последни обновления по HackAUBG, сред които са наградите за призовите места, съставът на менторския екип и други.


Въпроси могат да бъдат задавани на електронната поща info@hackaubg.org или директно на Facebook страницата

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин