Hed PE, Crazy Town, Bad Copy и Nameless Day Ritual с концерт в Маймунарника - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Юли
14
Hed PE, Crazy Town, Bad Copy и Nameless Day Ritual с концерт в Маймунарника
ДАТА: 14 Юли 2018 ЧАС: 17:30 МЯСТО:
Добави в календара
Hed PE, Crazy Town, Bad Copy и Nameless Day Ritual с концерт в Маймунарника

Голяма част от групите, които трябваше да свирят на втория ден на отменения Wrong Fest 2018, все пак ще зарадват българските си фенове с концерт в Маймунарника. Концертът на Hed PE, Crazy Town, Bad Copy и Nameless Day Ritual ще се проведе на 14 юли, събота. Вратите на клуба отварят в 17:30, а началото е предвидено за 19:00 ч. Събитието става факт,  благодарение на бързата реакция на Wrong Fest и организаторите на новата дата – столичните клубове Строежа и Маймунарника.


Утре ще бъде обявен и още един концерт, който ще се проведе на 13 юли и ще приюти голяма част от останалите групи, които трябваше да свирят на отменения фестивал в село Войнеговци.


Важно е да отбележим, че всички билети, закупени за Wrong Fest 2018, ще важат без презаверка за новите събития. Притежателите на двудневни билети ще имат избор - да посетят и двата концерта или да посетят само единия и да получат половината си пари обратно. Еднодневните билети за Wrong Fest 2018 могат да бъдат използвани в един от двата дни. Парите за неизползваните билети ще бъдат възстановени от организаторите на фестивала след 15 юли.


Ето и програмата за вечерта на 14 юли:


Врати: 17.30
19.00 Nameless Day Ritual (BG)
20.00 Bad Copy (SRB)
21.00 Crazy Town (USA)
22.20 Hed Pe (USA)


Допълнителни билети за концерта в Маймунарника ще можете да закупите на цена от 35 лева от днес в касите на bilet.bg или онлайн. В дена ня концерта и на място ще са по 40 лева.

Следете събитието във фейсбук!


***

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин