High Summer в Bash Bar Gradina - Созопол, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Авг
07
High Summer в Bash Bar Gradina
ДАТА: Oт 07 Август 2015 до 08 Август 2015 ЧАС: 21:00 МЯСТО:
Добави в календара
High Summer в Bash Bar Gradina
Източник: Социална мрежа

„High Summer 2014” е най-новата линия музикални събития, обединяваща най-горещите партита и концерти в София и на Черноморието. Това лято, на различни дати и дестинации в България, ще се проведат концерти на няколко изключително интересни чужди артисти и едни от най-любимите български изпълнители.


На 07-ми август, най-яката поредица летни събития ще събере на една сцена Ъпсурт Live Band, Bobo & The Gang, Jahmmi Youth, Qvkata DLG, Atila, Chibook и още много други горещи имена от хип-хопа. High Summer 2014 продължава с изненадите и предизвикателствата, и ще зарадва феновете с първото по рода си хип-хоп парти, на което всички артисти ще излязат на сцената с масивен лайв бенд зад гърба си.


Първият чуждестранен гост на „High Summer 2014” ще бъде ексцентричната испанска певица BEBE на 8-ми август.
Организаторите от B•OK Entertainment решиха да зарадват верните й фенове в България с много горещо предложение, а именно BEBE с концерт на плажа на къмпинг Градина. Пълна с енергия и заредена с много любов, BEBE с нетърпение очаква срещата си с българската публика, пред която ще изпее любимите хитове “Malo”, Siempre Me Quedará, Ella, K.I.E.R.E.M.E и други.


В „High Summer 2014”, B•OK Entertainment събира някои от младите, но вече утвърдили се промоутъри на българската музикална сцена, с единствената цел – да направят лятото на 2014 различно и незабравимо, наситено с изключителни музикални емоции.


Промоционалната цена на билета за двете събития на Bash Bar Gradina, част от High Summer 2014, е 40лв. Eдиничната промо цена на билет за концерта на BEBE на 08 август е 30 лв., а за 07-ми - 15лв. Количествата са ограничени.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин