iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Окт
16
Хотел Тетевен
ДАТА: ОТ 16 Октомври 2017 ДО 30 Ноември 2017 МЯСТО: България ВИД: Хотел
Добави в календара
Хотел Тетевен
Описание

Тетевен е централна точка в еко-маршрута на манастирите в сърцевината на България, водещ до гложенския манастир “Св. Георги”, манастира “Св. Илия”, “Троян”, “Батошево”.

Природата на Тетевенският край е наистина неповторима и живописна с уникална флора и фауна, вековни гори, водопади, пещери. Удобни туристически пътеки водят до биосферните резервати “Царичина”, “Боатин”, “Козя стена”. От тук най-бързо се стига до хижите “Георги Бенковски”, “Ехо” и “Вежен”, както и до гложенският манастир “Св. Георги” и манастир “Св. Илия”. Природните богатства на региона предлагат идеални условия за лов и риболов, ски , високопланински преходи и алпинизъм.

 

Хотел Тетевен предоставя максимум удобства съчетани с интимност и уют. Разположен е на 5 минути пеша от центъра на града. Представлява удобен изходен пункт за многобройни туристически маршрути. Разполага с 12 стаи и 4 студиа ресторант лоби бар сауна и лятна градина. Достъпен е за хора с увреждания.

Ресторантът е от две зали, като едната може да се използва като конферентна зала. Общият капацитет е 70 места. Ресторантът може да бъде както и място за интимни и романтични вечери така и подходящ терен за частни партита, банкети тържества и семинари.

Менюто съчетава българска и европейска кухня и сезонно се обогатява с набор от специалитети.

Хотелът има джакузи, детски кът и предлага масажи.

Включва

Сауна
Интернет

За повече информация

Компания:

peika.bg
Имена:Хотел Тетевен
Адрес:ул. „Иван Вазов“ 91
Телефон: 0885/ 901 881
Имейл: info@hotelteteven.com
Уебсайт: http://www.hotelteteven.com
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин