Интеграция чрез музика - финален концерт - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Сеп
13
Интеграция чрез музика - финален концерт
ДАТА: 13 Септември 2014 ЧАС: 16:00 МЯСТО:
Добави в календара
Интеграция чрез музика - финален концерт
Източник: София 2019

Проектът „Интеграция чрез музика“ има за цел да улесни интеграцията на деца от българските домове за сираци чрез изучаване на различни музикални инструменти.


Проектът стартира на 25-ти август и протича в рамките на три седмици в 5 дома за деца, лишени от родителска грижа в България. С подкрепата на два екипа доброволци от България и Германия децата ще се учат да свирят на различни музикални инструменти, на танци и песни.


В последната фаза на проекта децата от дома за сираци в с. Доганово и доброволци от Софийски ученически съвет заедно ще репетират кратък мюзикъл, посветен на децата, лишени от родителска грижа. Усвоените умения малките творци ще могат да представят на финален концерт в София, който ще се проведе на 13 Септември, 2014г. на сцена "Лятна естрада" в Борисовата градина.


Независимо къде по света са и с какви ресурси разполагат, децата винаги ни изумяват със своето въображение, талант и изобретателност. Това ще сторят и нашите малки приятели. Елате да възнаградите усърдната им работа с възторжени аплодисменти на 13-ти септември от 16 ч. в Борисовата градина. Всяко дете може! Подкрепи ни и като харесаш страницата ни във фейсбук и разкажеш на своите приятели за нас.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин