Интелигентни сгради - международна изложба 2016 - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Апр
05
Интелигентни сгради - международна изложба
ДАТА: Oт 05 Април 2016 до 07 Април 2016 МЯСТО:
Добави в календара

Международната изложба Интелигентни сгради / Smart Buildings ще се проведе за първи път паралелно на конгреса и изложбата за енергийна ефективност и възобновяема енергия (ЕЕ и ВЕ).


Концепцията "Интелигентна сграда" бързо придобива популярност и се асоциира с понятията икономичност, здравословна среда, екологичност, комфорт и сигурност. "Умните / интелигентни" сгради отговарят в максимална степен на потребностите на обитателите и реагират адекватно на различните атмосферни условия. Днес сградните системи за автоматизация и модерните строителни технологии навлизат широко в почти всички области на живота благодарение на стратегическите партньорства между разработчици на софтуер, доставчиците на комуникационни услуги и хардуерни устройства.


Според прогнози в световен мащаб пазарът на софтуер за сградна автоматизация ще достигне 36 милиарда щатски долара до 2015, докато този за енергийна ефективност на сградите ще нарасне с 103,5 милиарда долара до 2017 г. Повече информация за изложбата ще намерите тук.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин