Състезание Изгубени в Тайланд - спечели безплатно участие! - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Авг
31
Състезание Изгубени в Тайланд - спечели безплатно участие!
ДАТА: Oт 31 Август 2016 до 30 Септември 2016 ЧАС: 18:30 МЯСТО:
Добави в календара
Състезание Изгубени в Тайланд - спечели безплатно участие!

Състезание Изгубени в Тайланд - спечели безплатно участие!


Обявявано е началото на интересно състезание, което ще ви даде възможност да пътувате из Тайланд по най-интересния начин - безплатно и с предизвикателства. Състезанието "Изгубени в Тайланд” е насочено към пътешественици и травъл блогъри.


Състезанието ще се проведе между два отбора - един български и един румънски. Всеки отбор се състои от двама души, които ще бъдат отведени до неизвестна стартова точка в огромната страна. Отборът ще разполага с определен бюджет.


Пътешествениците трябва да успеят да се върнат в Банкок за определено време, като по пътя си посетят колкото се може повече интересни места. Отборът победител се определя в зависимост  от времето, за което се е справил със задачата, от броя на посетените места и от броя на публикациите в интернет – текстове и снимки, илюстриращи тяхното приключение.

Единият от двамата участници е пътешественикът Димитър Тодоров - Домосед (предварително избран от организаторите), докато при избора на втория ще участва и публиката.


Как да участвате?


Качете на сайта на състезанието тук до края на месец септември свое кратко видеопредставяне, съберете агитка да гласува за вас и чакайте решението на журито, което ще бъде обявено в началото на октомври. Избраният ще пътува за Тайланд през втората половина на октомври заедно с другия български участник в състезанието - известния пътешественик Димитър Тодоров - Домосед.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин