Изложба „Настроения“ в галерия „Kъщата на София“ - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Юни
22
Изложба „Настроения“ в галерия „Kъщата на София“
ДАТА: Oт 22 Юни 2018 до 01 Юли 2018 МЯСТО:
Добави в календара
Изложба „Настроения“ в галерия „Kъщата на София“

Галерия „Kъщата на София“ представя самостоятелна изложба на Даниела Стойкова – „ Настроения“
Заповядайте на едно вълнуващо пътуване из творчеството на Даниела Стойкова


„Къщата на София“ се намира в София, в квартала на артисти, поети, журналисти - "Лозенец" (ул. Миджур 12). Дом е на пъстрия артистичен дух, в който отново ще танцуват свободни мъдростта, красотата и любовта.


На 22 юни от 19.00 часа ще можете да се насладите на творбите на талантливата Даниела Стойкова, от колекцията „The Red Journey”, която се радва на голям успех в галерия Алсон – Милано.


Къщата на София разполага с няколко отделни арт пространства , всяко от които ще бъде посветено на различна живописна колекция на младата художничка.


57011


Не пропускайте вълнуващото събитие, което ще е отворено за посетители от 22 юни до 1 юли, 2018.


Даниела Стойкова е  родена през 1990г. В град Нова Загора. Занимава се с рисуване от дете и бележи успехи в областта на рисуването още в детските си години. Тя ще покаже блестяща част от своите творби. Те притежават едно магично обаяние, което пренася в света на сънищата и мечтите. Един свят, в който царуват красотата и хармонията .


57013


За артистичния стил на Стойкова са типични силните и наситени цветове, които събуждат емоции и ни зареждат с настроение и желание за живот.


57014


Това е първата изложба на художничката след завръщането и от Италия, където печели първа награда от конкурса Food Art – Bellinzago, и наградата “Sigillo” за значителни постижения в областта на живописта към галерия La riseria, Новара, Италия.


57015


През януари 2018 г. Alson Gallery-Милано, представя нейната самостоятелна изложба на тема “The Red Journey”, а през март 2018 г. участва в престижната изложба на Дамарс в музея на изкуството и културата, Милано, представена от световно известния критик в областта на изкусвтвото – Виторио Сгарби. Даниела е член на дружеството „Арте ад Арона”.


57016


Участва в изложби в градовете: Арона, Стреза, Милано, Оледжо, Оледжо Кастельо. Излага картините си още в Новара, Белиндзаго и Торино.. 

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин