Изложба на World of Co - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Сеп
25
Изложба на World of Co
ДАТА: 25 Септември 2018 МЯСТО:
Добави в календара
Изложба на World of Co

Цветове и аромати в предстоящата изложба на World of Co


Резидентната програма World of Co е независима инициатива, която стартира през май 2017, а до момента организаторите са посрещат повече от 60 артиста от цял свят. Този месец, гостуващи артисти са две дами - Хана Юил (www.hyuillart.com) и  Мегън Хепбърн (cracherdanslasoupe.squarespace.com).


Хана Юил (www.hyuillart.com) е визуален артист от Глазгоу, Шотландия. С творбите си, Хана ни отвежда на място изпълнено с търпение, прецизност и детайл, създавайки повтарящи се рисунки и картини, които със своя мащаб имат силата да пренасят публиката в преживявания извън ежедневието.


58664


Идвайки директно от Ванкувър, Канада, художникът и парфюмер Мегън Хепбърн (cracherdanslasoupe.squarespace.com) ще представи своите визуализации на различни аромати, докато ни помогне да се върнем към първите миризми в живота ни с дискусията ''Ароматът на времето''.


58661


Участниците ще изследват ароматите от тяхното минало и първите миризми и парфюми, които си спомнят. Едночасовия семинар започва от 17:30 и ще се проведе на английски език. Дискусията е отворена за участници от всички възрасти, а всички, които желаят да се запишат е необходимо да изпратят имейл с име и фамилия на contact@worldof.co (10 е максималния брой участници).


58665


Изложбата продължава до 22:00 часа и посетителите ще могат да разгледат работите  на двете художнички, изработени по време на едномесечния си престой в София.


58662


Събитието ще се проведе на 25-ти септември (вторник) 2018, в Комбинат - бивша тютюнева фабрика в сърцето на София, трансформирана в пъстра екосистема, състояща се от магазини и заведения до творчески и технологични компании. (адрес ул. “20 Април” 13.)


Събитието във фейсбук!

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин