Изложение Травъл Експо - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Окт
20
Изложение Травъл Експо
ДАТА: Oт 20 Октомври 2017 до 22 Октомври 2017 МЯСТО:
Добави в календара
Изложение Травъл Експо

От 20 до 22 октомври Sofia Ring Mall става домакин на „Травъл Експо” - най-интересното и полезно изложение за пътешественици и туристи.


Пред старта на активния зимен туристически сезон и Коледните и Новогодишни пътешествия у нас и в чужбина, изложението събира на едно място всички най-добри туристически агенции. Те ще имат свои щандове в мола в полите на Витоша, където ще представят своите предложения за почивки на екзотични дестинации, ски-ваканции и круизи в страната и в чужбина.


На единственото по рода си изложение ще присъстват и представители на чуждестранни посолства, които ще дават на посетителите полезна информация за своите държави, условията за пътуване, интересни дестинации и забележителности.


По време на „Травъл Експо“ ще има и изключително интересни презентации и лекции на професионални пътешественици и известни травъл-блогъри. Един от тях е Боряна Кръстева от сайта Peika.bg, която ще разкаже за мистичните места в България и за необикновените пътешественици.


От 20 до 22 октомври по време на „Травъл Експо“-то в Sofia Ring Mall за посетителите са подготвени още много приятни и полезни изненади, както и игра с приключенски награди!


За повече информация, следете нашия сайт и страницата ни във фейсбук!


ПРОГРАМА:


Събота: 
18:30 - 19:00 - Екзотични дестинации от DreamHoliday 
19:20: - 19:50 - Въздушни приключения oт SkyExtreme 

Неделя: 
16:00 - 16:30 Мистични дестинации в България - какво трябва да знаем за тях? - Боряна Кръстева от Peika.bg, пътешественик и писател 
16:45 - 17:15 - Подводен свят с Ясен Кунчев и Борис Григоров

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин