JCI езиково кафе - Варна, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Окт
23
JCI езиково кафе
ДАТА: 23 Октомври 2014 ЧАС: 19:00 МЯСТО:
Добави в календара
JCI езиково кафе
Източник: JCI

JCI България в сътрудничество с Клуб за изкуство и забавление “Club BASE ” (град Варна) имат  удоволствието да Ви поканят на “JCI Езиково кафе” – събитие с формат „Езиково кафе”, предизвиквайки силен интерес сред младите варненци.


Основната цел на “JCI Езиково кафе” е да Ви предостави възможност да се запознаете с нови хора, с които да упражнявате чуждестранен език, който знаете, учите или сте учили. Възможността да направите това в разчупена обстановка Ви гарантира интересно ново изживяване. Участието на чужденци, които допринасят различна култура, приятната атмосфера и възможността да преодолеете страха да говорите на чужд език са едни от „ароматите” на Езиковото кафе. Преодолейте страха си да говорите на чужд език! Ела и опитай!


Детайли за събитието:


Дата: 23 октомври  2014 г.
Начало: 19:00 ч.
Място: Club base, Варна, ул. Княз Александър Батенберг 41


За да участвате в „JCI Езиково кафе” е необходимо да се регистрирате за участие в събитието (тук) във Facebook. Ще има много изненади като възможността да получите бяла тениска и творчески да напишете своето послание на някой участващ на събитието.


Ще наблегнем на творческите изяви и възможността да се изразявате на любимия си чужд език, а какво по-хубаво от това да имате спомен:  тениска – сувенир.


Събитието се фокусира върху  организирането на групи с английски, френски, испански, италиански, руски и немски езици. Дори Вашият език да не е сред тези, сте добре дошли да се запознаем на „JCI Езиково кафе”!


Вижте повече тук.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин