Jazz & World - Мишел Дийн и Николай Иванов-Ом - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Окт
29
Jazz & World - Мишел Дийн и Николай Иванов-Ом
ДАТА: 29 Октомври 2014 ЧАС: 19:00 МЯСТО:
Добави в календара
Jazz & World - Мишел Дийн и Николай Иванов-Ом
Източник: Студио 5

Ден: 29  октомври 2014 г. (сряда)
Час: 19:00 ч.
Вход: 10 лв.


На 28ми октомври от 19:00 ч. Studio 5 представя на своята сцена един оригинален и много интересен проект- Jazz & World на певицата Мишел Дийн и Николай Иванов- ОМ.  Идеята за настоящия Проект възниква спонтанно покрай фестивала в Берлин “My Unique Jazz Festival” и всъщност реализира  една идея за напълно „неочакван” микс.


Певицата Мишел Дийн ,която пее  джаз стандарти и е с дълга биография в Българската поп музика  се колаборира с един „езотеричен” музикант и филмов копозитор Николай Иванов ( с артистичен псевдоним ОМ дошъл от името на тази група).


Резултатът е„нова” и за двамата артисти музика, която стилистично гравитира около всякакви  посоки –тя е джаз,етно,трип хоп,фънки, класик ,груви и какво  ли не още.Музицирането и саунда са твърде много за едно дуо – Николай записва лупове и наслагва фрази в реално време, Мишел е в съвсем нова светлина с електрически контарабас и арко свирене с много ефекти.


Двата вокала са в пълен контрапункт между джазово и поп пеене срещнато с „езотеричните”вокали инспирирани от Индия и Далечният Изток.  Текстовете са на испански,френски ,български,английски  и допълват богатата структура на тази музика, която Николай композира специално за проекта.


Резервирате местата си на тел: 02 / 963 12 54 или 0887 934 335 (след 14ч), a ако желаете винаги да знаете какво се случва на сцената на Studio 5 следете програмата на клуба тук или станете наши приятели във Facebook: Studio 5* music club, защото музиката има значение.

Коментирай
Други събития
Абонирайте се за нашия бюлетин