Карандила Джуниър на живо в Студио 5 - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Апр
24
Карандила Джуниър на живо в Студио 5
ДАТА: 24 Април 2014 ЧАС: 18:30 МЯСТО:
Добави в календара
Карандила Джуниър на живо в Студио 5
Източник: Студио 5

Ден: 24 април 2014 г. (четвъртък)
Час: 18.30 ч.
Вход: 10 лв.


Непосредствено преди участията си в Австрия, група „Карандила Джуниър" ще изнесе един несравним концерт на сцената на клуб Studio 5 на 24-ти април (четвъртък) от 18.30 ч.


Музиката, която „Карандила Джуниър" правят, е изключително различна от това, което хората очакват да чуят от ромска формация. Техният художествен ръководител Ангел Тичалиев експериментира с автентичните ромски ритми, класическият джаз, латино, както и български народен фолклор.


Идеята на мениджъра на групата Амброл Иглеников е децата да изберат професионалния път на музиката и след завършване на средното си образование да продължат да учат в Музикалната консерватория в София. Техните ръководители вярват, че чрез музиката децата ще успеят да разчупят стереотипа и предразсъдъците, наложени в обществото.


Убедете се сами, като запазите местата си резервирайте местата си за „Карандила Джуниър"  на тел: 02 / 963 12 54 или 0887 934 335 (след 14ч). А ако желаете винаги да знаете какво се случва на сцената на Studio 5 следете програмата на клуба тук или станете наши приятели във Facebook: Studio 5* music club, защото музиката и има значение.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин