Киномания - по-силна от всякога - програма 2014 - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Ное
13
Киномания - по-силна от всякога - програма
ДАТА: Oт 13 Ноември 2014 до 30 Ноември 2014 МЯСТО:
Добави в календара
Киномания - по-силна от всякога - програма
Източник: kinomania

Киномания 2014 – по-силна от всякога. Най-горещите филми от тазгодишните фестивали с показ на киномаратона 28-мото издание на емблематичното филмово събитие на НДК-„Киномания” ще стартира на 13-ти и ще продължи до 30-ти ноември.


Очаквайте нашумелите заглавия от Берлин, Кан, Венеция и Торонто: „Игра на кодове”, „Измет”, „Принизяването” и „Мангелхорн” с Ал Пачино, както и „Майстор готвач” с Дъстин Хофман и Скарлет Йохансон”, „Рио, обичам те”, най-новият филм на Андрей Кончаловски „Белите нощи на пощальона Алексей Тряпицицин”„Магия в полунощ” на Уди Алън ....


Директно от фестивала на българското кино „Златната роза” пристига и най-новият филм на режисьора Костадин Бонев, с участието на Деян Донков „Потъването на Созопол”.


Близо 60 заглавия, с ексклузивни прожекции в София, Варна и Пловдив ще покаже тазгодишното издание. Билетите ще са в продажба от края на октомври на цени от 10 и 12 лв., както и на 8 лв. за пенсионери и учащи. Специални отстъпки дават възможност да се видят 20 филма за 140 лв.


Предвидени са няколко пакетни цени, които осигуряват до 50 % по-ниска стойност на билета. Те ще се продават до седмица преди началото на фестивала.


Прожекциите ще се състоят в: Зала 1 на НДК, Люмиер, Дом на киното, Филмотечно кино Одеон, Френски институт - зала Славейков, Културен център G8, Euro Cienema.


Следете програмата тук.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин