Коледен базар в мол Галерия Пловдив - Пловдив, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Дек
20
Коледен базар в мол Галерия Пловдив
ДАТА: Oт 20 Декември 2014 до 21 Декември 2014 ЧАС: 11:00 МЯСТО:
Добави в календара
Коледен базар в мол Галерия Пловдив

Дойде време за коледни емоции и подаръци.


За трета поредна година БУМ АРТ и МОЛ Галерия Пловдив ви канят на Коледен Базар за ръчно творчество. В базара ще участват над 40 автора на изящното и приложно изкуство. Ще откриете много уникални и красиви декорации за елха, играчки, бижута, картички и уникални подаръци за вас и вашите приятели.


Отново и тази година нашата прекрасна фотографка Galina Tosheva Photography ни е приготвила красив, коледен декор, на който всеки ще може да се снима безплатно. Сръчковците пък ще могат да се включат в многобройните и интересни работилнички – творилнички и ще могат да си изработят коледен подарък сами.


Както вече знаете, а и за тези които не знаят, на всеки наш организиран базар присъства и благотворителността! Всеки път на отделна специална маса, всеки от авторите дарява ръчноизработени изделия, които се продават с благотворителна цел. Много се радваме да ви съобщим, че тази година нашата благотворителна кауза ще бъде в
подкрепа на Фондация ИСКАМ БЕБЕ.


Събраните средства от благотворителната маса, ще бъдат дарени на тях, за да се роди поне още едно желано бебе! Ако има автори, които не могат да участват в базара ни, а искат да подкрепят благотворителната кауза, може да изпращат ръчно изработените си изделия на адрес:


Офис на Еконт , гр.Пловдив, бул.”Пещерско шосе” 107
за „БУМ АРТ” или да се свържете с нас на телефон 0879282040
За тези които са от Пловдив, може и на място Вижте повече тук.


Вижте всички коледни базари в България 2014 г.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин