Коледни разходки за малчуганите от детските градини във Велико Търново - Велико Търново, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Дек
08
Коледни разходки за малчуганите от детските градини във Велико Търново
ДАТА: Oт 08 Декември 2017 до 20 Декември 2017 МЯСТО:
Добави в календара
Коледни разходки за малчуганите от детските градини във Велико Търново

Специални коледни разходки с много изненади за малчуганите от детските градини в община Велико Търново организира през декември Общинската туристическа агенция „Царевград Търнов“.


Децата ще пътуват с шарен коледен автобус до крепостта Царевец, а зад волана ще е самият Дядо Коледа. Главната спирка от разходката за малчуганите ще е Коледния базар в парк „Марно поле“ за да пуснат своите писма с желания до белобрадия старец от Лапландия в Коледната поща.


Първата празнична обиколка на Велико Търново ще е на 8 декември за малчуганите от целодневните детските градини „Здравец“ и „Слънце“. Коледни разходки за децата ще има на: 11 декември – за ДГ „Ивайло“ и ДГ„Първи юни“; 12 декември – за ДГ „Слънчев дом” и ДГ „Соня”; 13 декември – за ДГ „Пролет” и ДГ „Св.св. Кирил и Методий”; 14 декември – за ДГ „Иванка Ботева”; 15 декември – за ДГ „Рада Войвода” и ДГ „Райна Княгиня”; 18 декември – за градините от Килифарево  и Дебелец; 19 декември – за ДГ „Ален Мак” и на 20 декември - за ДГ „Евгения Кисимова“.


При пристигането си на Коледния базар, точно в 11,00 часа, малчуганите ще се включват в отварянето на коледния календар, на който се отброяват дните до настъпването на най-светлия християнски празник Рождество Христово. Както се полага на празник, децата ще получат и подаръци – торбички с лакомства.


Още много изненади и забавления за най.малките ще има през целия месец на Коледния базар в центъра на Велико Търново. Различните концерти, магически спектакли, шоу програми и специалния атракцион с въртележки и виенско колело гарантират доброто настроение, както на  децата, така и на техните родители.


 

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин