КолелоТУ - велосъстезание за любители - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Май
21
КолелоТУ - велосъстезание за любители
ДАТА: 21 Май 2015 ЧАС: 12:00 МЯСТО:
Добави в календара
КолелоТУ - велосъстезание за любители

Велосъстезание за любители “КолелоТУ” се провежда за пета поредна година.


Студентски съвет към ТУ - София организира за пета поредна година традиционното велосъстезание за любители – „КолелоТУ”.


Събитието се провежда като част от еко инициативата „ Зелен месец”. „КолелоТУ” ще се проведе на 21 май 2015 г. в Южен парк; стартът ще е от Монцата (под Американското посолство), в 15:00 часа. Провежда се по предваритено зададен маршрут, с разнообразен характер и включва три обиколки на парка.


Организаторите посочват, че обиколката е много подходяща за любители велосипедисти, които искат да се насладят на интересно трасе в градска среда.


За пета поредна година за изграждането на трасето и организацията на състезанието ще се грижат LineSickers - група насърчаваща спорта, информираността и безопасността чрез забавни образователни програми и събития.


LineSickers и Студентски съвет към ТУ- София ще се погрижат за музика, колела, награди и добро настроение по време на състезанието.


Записването на състезанието ще започне на 21 май 2015 г. от 12:00 ч. Повече инфомация за КолелоТУ може да намерите на Facebook страницата на събитието - тук.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин