Контрол в Терминал 1 - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Ное
27
Контрол в Терминал 1
ДАТА: 27 Ноември 2014 ЧАС: 21:00 МЯСТО:
Добави в календара
Контрол в Терминал 1

Контрол на живо в Терминал 1 на 27 ноември! Групата ще представи за първи път пред публика новия си вокалист.


След дълго чакане една от най-обичаните родни банди – КОНТРОЛ – ще зарадва феновете си с близо двучасов лайф, на който ще се изфукат за първи път на живо както с новия си певец, така и с нечувани и невиждани нови музикални пиеси. Банкетът ще се състои в столичния клуб „Терминал 1“ на 27 ноември 2014 г., тази сряда.


Първото парче от новите композиции на глупата – „ГЕРОЙ“ – от няколко седмици вече катери родните музикални класации, доказвайки че изборът за нов глас на бандата в лицето на Иван Гатев (ЛокМаруху, Milestones, Saltriver, В.И.Г. Естраден преврат) е повече от удачен.


Останалите (обичайни) заподозрени в пънк вакханлията са Владо Попчев – бас, вокали, Тони Тенев – китара, вокали и Огнян Кьосовски – ударни, перкусии, вокали, като самите те казват: „Мълчахме и чакахме, мълчахме и чакахме, ама с мълчание музика не се прави!!!“.


Ето защо замесените в аферата музиканти са подготвили сет-лист, включващ ВСИЧКИ мега хитове на групата + 3 нови вокално-инструментални шлагера, както и няколко изненади, като всеки момент ще пуснат и най-новото си парче с работно заглавие „Котка“. Всъщност, няма да е изненада, че бавното темпо в четвъртък вечер ще е ЗАБРАНЕНО!!!


Начало на революцията – 27 ноември от 22:30 ч., като клубът ще е отворил врати още от 21:00 ч. за няколко животворни питиета.


Билети – в мрежата на TICKETPRO – 10 лв. на предварителна продажба и 12 лв. на входа в деня на събитието.


“Защото това не е ново начало за КОНТРОЛ. Това е продължение на пътя НИ! ОЙ! ОЙ! ОЙ!”


Събитие във Социалната мрежа – тук.
Официално видео на „Герой“ – тук.


Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин