Концерт на ДУБИОЗА КОЛЕКТИВ - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Окт
27
Концерт на ДУБИОЗА КОЛЕКТИВ
ДАТА: 27 Октомври 2017 ЧАС: 20:00 МЯСТО:
Добави в календара
Концерт на ДУБИОЗА КОЛЕКТИВ

ДУБИОЗА КОЛЕКТИВ В АРЕНА АРМЕЕЦ
Английската банда пристига в България на 27 октомври - в пълен състав


ASIAN DUB FOUNDATION ще бъдат специални гости на вече обявения за тази есен концерт на DUBIOZA KOLEKTIV в София. Те ще изнесат близо едночасов сет, непосредствено преди босненците. Събитието ще се състои на 27 октомври, петък, в столичната зала Арена Армеец, а билети вече се разпространяват чрез мрежата на Eventim.bg. Двете групи пристигат у нас по покана на Строежа.

Английската банда ще се появи пред българските фенове в пълен шестчленен състав – Dr. Das, Ghetto Priest, Steve Chandra Savale (a.k.a. Chandrasonic), Brian Fairbairn, Aktar Ahmed (a.k.a. Aktarv8r), Nathan Lee. Характерниятза ASIAN DUB FOUNDATIONстил е съчетание от твърди джънгъл-ритми, дъб, индъстриъл, енергични пънк-рок китари, ситар и натрапчиви звуци, извадки от традиционната индийска музика, подкрепени от агресивни, бързи и изгарящихип-хоп и рага лирики. Последният им албум "More Signal More Noise", издаден през юли 2015 г., подсилва отново статута на групата, още повече, че към формацията се завръщат част от основателите - Dr. Das, вокалистът от ямайски произход Ghetto Priest, включва се и бившият барабанист на Prodigy - Brian Fairbairn.

На 27 октомври вратите на зала Арена Армеец ще отворят в 18:30 ч., а началото на сета на ASIAN DUB FOUNDATION е определено за 20:00 ч. ДУБИОЗА КОЛЕКТИВ стратират в 21:15 ч.


Билети за събитието се разпространяват чрез мрежата на Eventim.bgна цени от само 30 лв. на предварителна продажба и 35 лв. на самата дата и на място.


Към момента е предвидено предлагането на билети само за ниво Терен, правостоящи, като броят им е ограничен и вече над една трета от количеството е разпродадено. Организаторите силно препоръчват възможно най-ранното закупуване!


Каси: щанд EVENTIM - ул. "6-ти септември", щанд EVENTIM - The Mall, Office 1 Superstore, OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, Български пощи, клуб Строежа, клуб Терминал 1, клуб Маймунарника, Вастелс България, Каса Арена Армеец, Технополис, Duende Travel София, книжарница „Бард“, книжарница „На спирката“, както и онлайн през сайта на компанията.


***


ПОСЛЕДНИ ПОДРОБНОСТИ ЗА КОНЦЕРТА НА ДУБИОЗА КОЛЕКТИВ В АРЕНА АРМЕЕЦ
Залата е почти разпродадена, в наличност са под 1000 билета


Босненската банда Дубиоза Колектив е на път да разпродаде Арена Армеец. Остава ден до концерта им в София и само близо 1000 броя билети, налични в мрежата на Eventim.bg. Организаторите от клуб Строежа препоръчват възможно най-бързото закупуване, както и по-ранното влизане в залата, за да се осигури максимален комфорт.  Билетите за Ниво Терен са напълно изчерпани от седмици. На 27 октомври, този петък, вратите на залата отварят в  18:30 ч., а близо едночасовият сет на специалните гости от Asian Dub Foundation стартира от 20:00 ч. Хедлайнерите на вечерта ще излязат на сцената в 21:15 ч. и ще се задържат там цели два часа. Проектът се осъществява с подкрепата на Captain Morgan и Tuborg.

За по-удобното и бързо влизане и настаняване в залата са предвидени 16 отделни коридора, водещи към основните входове за двете отделни зони – Ниво Терен (правостоящи) и Ниво 1 (сектори А,  В и С - седящи). За цялостната продукция по реализирането на събитието са ангажирани над 300 служители, чиято основна цел е безпрепятственото и успешно провеждане на концерта.  На терена ще бъде изградена рампа за хора в неравностойно положение, придвижващи се с колички. Подробна полезна информация, инструкции и препоръки можете да откриете ТУК.

След края на лайв-програмата са предвидени две официални афтър-партита, на които ще бъдат поканени музикантите от участващите групи – в клубовете Строежа и Терминал 1
. Стартът им е малко след единадесет.

52051


Междувременно, Dubioza Kolektivстартира стратегическо международно партньорство с Viber. В допълнение към стикерите, които могат да бъдат свалени и на кирилица на български, бандата ще представи за първи път Viber Bot за региона, чрез който всички последователи на Вайбър ще могат да участват в игри с награди и да спечелят билети за концерти в своята страна. Така например техните фенове у нас ще имат възможността да спечелят билети чрез Вайбър за големия концерт в София на 27 октомври. Също така е интересно да се отбележи, че последователите на Dubioza Kolektiv ще имат възможността да поддържат връзка с любимата си група чрез публичен чат.

Малкото останали билети могат да бъдат открити на касите на верига бензиностанции OMV,  Office 1 Superstore, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, Български пощи, клуб Строежа, клуб Терминал 1, клуб Маймунарника, Вастелс България, Каса Арена Армеец, Технополис, Duende Travel София, книжарница „Бард“, книжарница „На спирката“, щанд EVENTIM - ул. "6-ти септември", щанд EVENTIM - The Mall, както и онлайн през сайта на компанията.

Следете събитието във Фейсбук

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин