Концерт на Хулио Иглесиас 2015 - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Май
26
Концерт на Хулио Иглесиас
ДАТА: 26 Май 2015 ЧАС: 20:00 МЯСТО:
Добави в календара
Концерт на Хулио Иглесиас

Концертът на Хулио Иглесиас в зала “Арена Армеец” е във вторник, 26 май, в зала Арена Армеец, а звездата пристига в страната ни ден по-рано.


Началото на концерта, организиран от Loud Concerts, е 20 часа, а за да могат зрителите спокойно да заемат местата си, вратите на залата ще бъдат отворени в 18.30 часа.


Билети за събитието все още можете да си закупите в мрежата на Еventim, магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Picadilly, Техномаркет, Технополис. Ценовите категории на билетите са от 60 лева до 170 лева, в зависимост от местоположението в залата. Касата на зала “Арена Армеец” ще бъде отворена до началото на концерта, без промяна в цените на билетите.


Както вече бе съобщено най-успешният испаноговорящ изпълнител ще доведе първородния си син Хулио Иглесиас-младши, който също ще се изяви пред българската аудитория. За пълния комфорт на семейство Иглесиас ще се погрижат от MOTO-PFOHE, които ще предоставят за превозването им чисто нов LAND ROVER.
Локацията на залата е удобна и може да бъде достигната както с множеството автобусни линии, които се движат по бул. “Цариградско Шосе”, така и с тролеи с номера 4 и 11, които спират на бул. “Асен Йорданов” до залата.
За онези, които ще се отправят към зала “Арена Армеец” с автомобили, са осигурени достатъчно места за паркиране.


Основните входове за публика са B0 за терен и B1 – съответно за седящи зони A, B и C. В залата няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.


Всички лица под 18 години, трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От тук или от тук може да бъде свалена декларацията за придружител за концерта на Хулио Иглесиас. Декларацията може да бъде получена и от охраната на входове В0 и B1 на зала “Арена Армеец” преди началото на концерта.


Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен. Деца до 7 годишна възраст ще влизат на концерта напълно безплатно,- с придружител, попълнена декларация и без право на седящо място.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин